Wpis z mikrobloga

kobiety dojrzałe doceniają stabilność.

@demaruspl: one doceniają beciaka i jego zasoby,
A jak się pojawi huśtacz emocji bad boj w okolicy to im az z krocza cieknie,

Nie raz zauważyłem że jak coś mi się w------o na rozładunku dostawy i aż hukłem, wyprzeklinalem , że echo po zapleczu sklepu przeszło to się kobitki te "ułożone" zleciały i pomagały, tyłkiem się o mnie ocierały niby przypadkiem albo za bicepsa dotykały,
  • Odpowiedz
bardzo nie lubisz kobiet - nie martw się, nie ma złego sposobu, żeby wyjść z szafy - może być wpisem na wykopku

@potatojuice: bardzo lubię kobiety, szczególnie cycate, miłe, z jędrna doopka jak moja amerykanka milfica.

To co mówię to działa nawet z nią,
A to że wiem jak działają nie oznacza że je nie lubię lub obrażam
  • Odpowiedz
@adamsowaanon szczerze to kiedyś tak było a teraz im bliżej 30 stki tym bardziej zauważam że unikam dram wolę przemilczeć , policzyć do 10 zanim coś palne i żyje mi się o wiele lepiej
Kiedyś faktycznie kochałam "dramy " teraz odnalazłam w sobie spokój i coraz więcej rzeczy które kiedyś by mnie zdenerwowało mam gdzieś , to samo związki wolę poprostu "nudnych " 1000 razy bardziej niż gangusow
  • Odpowiedz
@demaruspl

@adamsowaanon: kobiety niedojrzale lubią rollercoaster emocjonalny, kobiety dojrzałe doceniają stabilność. Od niedojrzałych też trzeba uciekać 😊

True ale czasem trzeba dojrzeć , niektórzy nie dojrzewają nigdy a niektórzy faktycznie mają taki "przełom " w życiu że się zmieniają
Myślę że jak człowiek ma w sobie empatię i chęci poznawcze to kiedyś się napewno zmieni , zrozumie że są inne ścieżki niż te które wybiera zazwyczaj
  • Odpowiedz