Aktywne Wpisy

MonazoPL +138
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +36
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 24.5% (284)
- kit 53.3% (619)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 22.2% (258)

Ostatnio poszedłem do Aldi no i powiem, że biednie wypada asortyment:
- specjalnie bardzo szerokie alejki aby zamaskować małą ilość półek
- połowa oferowanych produktów to słodycze (blee)
- jest co prawda szerszy wybór jakichś tam wegańskich bajo jajo, ale mnie one zbytnio nie interesują, natomiast przy normalnych produktach to max można wybrać między dwoma.
Przeszedłem się jeszcze do innego Aldi, i to nie było odosobniony przypadek. Co ciekawe, gdy robiłem zakupy w Aldi w Niemczech (zarówno Nord jak i Süd) to asortyment wypadał całkiem okay.
#zakupy #sklep #kupujzwykopem #jedzenie #aldi #biedronka #netto #lidl #przemyslenia #niewiemjaktootagowac