Wpis z mikrobloga

Nikt sobie nie zdaję sprawy, że to bezczelne kategoryzowanie Polaków na tych rzekomo inteligentnych (wyznawców peło) i podobno wierzących patriotów (wyznawców pisiorów) przez ich gloryfikujących botów na tym portalu skończy się z tym, że faktycznie Braun dojdzie do władzy xD

Mamy demokrację i nie mogę doczekać się jaki będzie skowyt tych umysłowych ameb, które tak bez opamiętania gloryfikują daną partię.

Z przyjemnością będę głosował na kontrę dla POPISU, choć Konfederacja to ideologiczne średniowiecze, a Braun to ruski odklejeniec.
Zakładam, że takich ludzi jest więcej, którym znudziła się ta wojna i będą również głosować, chociażby oddając pusty głos.

#polityka #bekazpisu #bekazlewactwa #bekazpodludzi
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kanton123: tak patrząc na to wszystko realistycznie to chyba PiS i PO muszą podnieść poziom. Jeśli establishment robi wszystko by zmieszać z błotem takiego Brauna a efekt jest odwrotny to raczej zbyt dobrze to nie świadczy o tych którzy taką kampanię prowadzą. Brzmią jak frustraci którzy chcą na siłę zniszczyć wizerunek Brauna i robią przy tym z siebie spektakularne pośmiewisko.
  • Odpowiedz
  • 2
@csth97: interesująca perspektywa z Twojej strony i może faktycznie ich działania wręcz powodują efekt "zakazanego owocu" wobec Brauna, który niefortunnie przyciąga nawet i rozsądnych ludzi...
  • Odpowiedz
  • 2
@thorgoth: wyskoczyłeś dopiero z konopi?
Znajdź komentarz w pierwszym lepszym znalezisku politycznym lub z jego podtekstem.
Przejrzyj pierwsze kilkanaście komentarzy, wyłączając filtr "moja partia jest najlepsza - oddam za nią życie" i wyciągnij wnioski.
  • Odpowiedz
  • 4
@Lemmonix: nie udawaj niewiniątka. Wystarczy spojrzeć na twój profil by dostać obrzydzenia.
Mam nadzieję, że zgoliłeś w końcu tygodniowy zarost mysiej pipy i poradziłeś sobie z odleżynami na dupie, bo nie ruszasz się sprzed kompa od miesięcy. Pogarda to za mało.
  • Odpowiedz
@kanton123: dalej to mowa trawa.
Po pierwsze, większość komentarzy politycznych jest raczej anty niż pro, czyli nie "moja partia cudowna" tylko "twoja partia g------a".
Po drugie: w którym demokratycznym kraju jest inaczej?
Po trzecie: w XX wieku w europie był tylko jeden przypadek, gdy nie było podziałów politycznych a cały naród trzymał się razem. Była to III Rzesza. Osobiście, wole jednak podziały
  • Odpowiedz