Aktywne Wpisy

Lujdziarski +785
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
Pobierz
hansoloxd +291
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file7947764484655278937
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mamy demokrację i nie mogę doczekać się jaki będzie skowyt tych umysłowych ameb, które tak bez opamiętania gloryfikują daną partię.
Z przyjemnością będę głosował na kontrę dla POPISU, choć Konfederacja to ideologiczne średniowiecze, a Braun to ruski odklejeniec.
Zakładam, że takich ludzi jest więcej, którym znudziła się ta wojna i będą również głosować, chociażby oddając pusty głos.
#polityka #bekazpisu #bekazlewactwa #bekazpodludzi
@kanton123: a co to dokładnie dla ciebie znaczy? Bo bez konkretów to jest mowa-trawa
@kanton123:
źródło: 6l69g6
Pobierz@csth97: to Polacy muszą podnieść poziom
Znajdź komentarz w pierwszym lepszym znalezisku politycznym lub z jego podtekstem.
Przejrzyj pierwsze kilkanaście komentarzy, wyłączając filtr "moja partia jest najlepsza - oddam za nią życie" i wyciągnij wnioski.
Mam nadzieję, że zgoliłeś w końcu tygodniowy zarost mysiej pipy i poradziłeś sobie z odleżynami na dupie, bo nie ruszasz się sprzed kompa od miesięcy. Pogarda to za mało.
Po pierwsze, większość komentarzy politycznych jest raczej anty niż pro, czyli nie "moja partia cudowna" tylko "twoja partia g------a".
Po drugie: w którym demokratycznym kraju jest inaczej?
Po trzecie: w XX wieku w europie był tylko jeden przypadek, gdy nie było podziałów politycznych a cały naród trzymał się razem. Była to III Rzesza. Osobiście, wole jednak podziały