Aktywne Wpisy

rosen +9
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

"Wielu ludzi otrzymało Nagrodę Nobla, ale też mam nie mniej niż czterdzieści osiągnięć utożsamianych w literaturze technicznej z moim nazwiskiem. To jest uznanie faktyczne i trwałe, okazane nie przez nielicznych, którzy mogliby się mylić, lecz przez cały świat, który rzadko popełnia błędy. I ja przyznawałbym wszystkie Nagrody Nobla każdemu z tych osiągnięć przez tysiąc następnych lat".
[...] Więcej jest w linku znaleziska.
------
Jeśli interesujesz się historią i lubisz konkretne materiały (takie z rzetelną bibliografią i ciekawymi zdjęciami/filmikami), to dodaj odpowiedź “wołaj” pod tym postem — z chęcią zawołamy Cię do naszych znalezisk (。◕‿‿◕。) #histmag
------
Ten wpis jest fragmentem materiału z portalu Histmag.org. Więcej jest w linku znaleziska.
Fot. Graffiti w Belgradzie przedstawiające Principa wołającego „Bunt”. W tle słowa: „Nasze cienie będą chodzić po Wiedniu, latać po pałacu, straszyć panów” (tłum. Jarosław Kowalczyk, fot. Goldfinger, opublikowano na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Serbia).
#historia #ciekawostkihistoryczne #histmag #ciekawostki #mikroreklama #swiatnauki #liganauki #qualitycontent #starszezwoje #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #rozowaihistoria #polska #swiat
źródło: princip1
PobierzJeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
@allmilczar
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
@marekmarecki @boleczaj
@Fedmachn @mocten @iluvator86 @drMuras @