@George_Floyd2137: mnie raz pokusiło dawno temu, wziąłem troche moonrocka i zioła - jak na złość na granicy poszło bez problemu, ale na którymś autostradowym ślimaku trafiłem na ogromną kontrolę gdzie ściągali co drugie auto, jak zjechałem to przywitało mnie paru policjantów i radośnie merdający piesek xD jak im dałem to co miałem to od razu narkotest i cała zabawa kosztowała mnie 1400euro i sporo nerwów więc nie polecam
@George_Floyd2137 Nie wiem z której strony uderzasz ale od strony Niemiec to na czerwono są kontrole. A to na niebiesko nie ma
Raczej szukają tylko migrantów a nie zioła Ale oczywiście nielegalne choć w Niemczech posiadanie legalne więc kwestia tylko dobrze się wyjaśnić jak coś
@George_Floyd2137: kto cię w polsce sprawdzi, mordo, wracaj w niedziele to luzem przelecisz, kontrole to są dla polaków co zjeżdżają na weekend i co wracają po weekendzie, w drugą stronę luz
@George_Floyd2137: A to paczkomatu nie namierzą w razie jakiejś akcji antynarko? Przecież jeden piesek wyniucha wszystkie podejrzane paczki na ciężarówce/busie przewoźnika lepiej niż na kontroli co drugiej osobówki.
@George_Floyd2137:
musisz mieć papiery, że jest szczepiony, kto jest właścicielem i musi być na łańcuchu.
Jak nie jestes zawodowym cpunem to zelki od nich, 5-10mg, ci wystarcza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raczej szukają tylko migrantów a nie zioła
Ale oczywiście nielegalne choć w Niemczech posiadanie legalne więc kwestia tylko dobrze się wyjaśnić jak coś
źródło: temp_file7424024501900908382
Pobierz@George_Floyd2137: kto cię w polsce sprawdzi, mordo, wracaj w niedziele to luzem przelecisz, kontrole to są dla polaków co zjeżdżają na weekend i co wracają po weekendzie, w drugą stronę luz
@George_Floyd2137: A to paczkomatu nie namierzą w razie jakiejś akcji antynarko? Przecież jeden piesek wyniucha wszystkie podejrzane paczki na ciężarówce/busie przewoźnika lepiej niż na kontroli co drugiej osobówki.