Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +7
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +93
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

Plusy
- potwierdzona tendencja zwyżkowa KO
- PSL i Razem spadają poniżej progu subwencji
- pisiory nie zyskują
Minusy
- stronnictwa kremlowsko-szurskie prawie 100 posłów
- pisiorom nie spada (mogłoby w końcu, co oni muszą odwalić żeby im spadło?)
- lewica pod progiem, brak koalicjanta dla KO
#polityka #polska
źródło: G3TCSqpWoAA3T0i
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Szkoda tylko tego potknięcia na snusiarzu, bo już by było pozamiatane.
PSL uważam że tak, będą bali się zwasalizowania ale w końcu się zgodzą. Te kilka procent będzie bezcenne dla KO a PSL pozwoli utrzymać upragnione stołki
Lewica z Razem? Nie wiem, tam jest dużo złej krwii po obu stronach. Ale mogą zastosować ten sam gambit co teraz - do wyborów razem a potem nawet siedzieć obok siebie w sejmie nie będą chcieli
Polska jest emanacją Polaków. Na chwile obecną jest to jedna z najlepszych Polsk jaka jest możliwa, co nie znaczy że jest wspaniała.
@THOgrim: XDDD
doktor Sławke to już 2137% ma na tiktoku ale to dalej pato-bańka
@THOgrim: TikTok wiarygodnym miernikiem nastrojów społecznych XD Dotknij trawy chłopie
To żeś dowalił źródło, obok którego nawet ja nie mogę przejść bez obojętnie. Tiktok jest wiarygodny chyba tylko wtedy jak są shorty z prezentacją artykułów w sklepach typu Action
Z drugiej elektorat KO oczekuje pewnych zmian w kwestiach światopoglądowych i tu ten element z PSL będzie zaciągał hamulec ręczny