Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +107
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

@sildenafil: niechcący napisałeś prawdę, to mężczyźni od początku istnienia ludzkości się mordują nawzajem i wywołują wojny, a kobiety są postronnymi ofiarami, no biologii nie oszukasz, testosteron to c--j
w ogóle jak absurdalny i chory jest ten wątek, "lewadztwo dyskryminuje mnie bo będą większe kary za morderstwa kobiet :((((("
(btw we Włoszech rządzi prawica)
@ekektrykpozdalnym: typ jest przepotężnym zjebem, nawet nie ma co tracić czasu na niego i go zablokować. + Nie wiem czy to nie multi @ UberWygryw czy jak ten drugi cwel miał
@sildenafil: tym samym wszem i wobec stwierdzili, że kobiety to nie ludzie ᶘᵒᴥᵒᶅ
oczywiście takie kategorie są wprowadzane tylko wobec grup i których głosy zabiegamy.
@ch1va5: pisanie cokolwiek, byleby coś napisać, nie mając kompletnie nic do powiedzenia. Wykopki w formie. Aż się zaśmiałem xD
Komentarz usunięty przez autora