Glimpse0fTheFuture Glimpse0fTheFuture 18 godz. i 58 min temu 0 + Drodzy koledzy,możecie mi polecić oryginalne perfumy drzewne do 100-150 złotych? Objętość nie ma znaczenia- nie chcę wydawać majątku na pachnidło.#perfumy
Gieremek Gieremek 18 godz. i 53 min temu via Wykop 4 + @Glimpse0fTheFuture: Bentley For Men Absolute jest w tej cenie i jest elegancki.Jak mi ktoś powiedział że to pachnie jak obierki z ołówka to nie mogę się wyzbyć tego wrażenia XDAlbo Encre Noire jeśli nie miałeś jeszcze. Obydwie propozycję zdecydowanie wyróżnią się z tłumu
Pietruchoowy Pietruchoowy 18 godz. i 52 min temu via Android 0 + @Glimpse0fTheFuture L'eau Bleue d'Issey
pepedros pepedros 18 godz. i 47 min temu via Wykop 0 + Bentley For Men Absolute@Gieremek: polecam dla drzewolubnych, zapach jak w tartaku :)
Glimpse0fTheFuture Glimpse0fTheFuture 18 godz. i 45 min temu via Wykop 0 + @pepedros: z tym, że nie jeżdzę bentleyem...
pepedros pepedros 18 godz. i 40 min temu via Wykop 5 + @Glimpse0fTheFuture: nie ma to żadnego znaczenia, oni tego nawet nie sprawdzają
Glimpse0fTheFuture Glimpse0fTheFuture 18 godz. i 38 min temu via Wykop 0 + @pepedros: to na 6 grudnia sobie sprezentuję.
pepedros pepedros 18 godz. i 18 min temu via Wykop 0 + @Glimpse0fTheFuture: od siebie polecę Acqua di Parma Colonia Ebano, takie drzewo hebanowe oblane miodem i żywicą, może na tagu zdobędziesz odlewkę https://www.fragrantica.pl/perfumy/Acqua-di-Parma/Colonia-Ebano-43409.html
możecie mi polecić oryginalne perfumy drzewne do 100-150 złotych? Objętość nie ma znaczenia- nie chcę wydawać majątku na pachnidło.
#perfumy
Jak mi ktoś powiedział że to pachnie jak obierki z ołówka to nie mogę się wyzbyć tego wrażenia XD
Albo Encre Noire jeśli nie miałeś jeszcze. Obydwie propozycję zdecydowanie wyróżnią się z tłumu
@Gieremek: polecam dla drzewolubnych, zapach jak w tartaku :)