Wpis z mikrobloga

Pijcie ze mną kompot, bo chyba się wreszcie udało i w przyszłym roku będę miała jednego członka rodziny więcej. Trochę nie chcę zapeszać, więc jeszcze to trzymam w sekrecie wśród bliskich przynajmniej do świąt, ale tak mnie rozpiera radość, że muszę się gdzieś wygadać, choćby tutaj tak bardziej anonimowo;)

#chwalesie
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzieci jednocześnie wywracają świat do góry nogami i... Wywracją go :) Jak dolozysz do tego dwa koty, to swiat wywraca się jeszcze raz i sie wszystko zeruje.

@neon71: z doświadczenia wiem, że od wywrotek człowiek może zwymiotować, ale impreza jest przednia ( )
  • Odpowiedz
why not both? Dzieci jednocześnie wywracają świat do góry nogami i... Wywracją go :) Jak dolozysz do tego dwa koty, to swiat wywraca się jeszcze raz i sie wszystko zeruje.

@neon71: ale jak wezmę dwa, to może wyjść nadal do góry nogami w ostatecznym rozrachunku. To muszę wziąć trzy. Na razie to i tak nie mogę, bo na wynajmie siedzimy, a ze zwierzakiem ciężej coś znaleźć, ale podoba mi się Twój tok
  • Odpowiedz
mam 6 kotów i prawie 4 miesięczne dziecko, jest super ❤️

@Dawtona: nie wątpię! Gratulacje! Ja na razie dawkuję sobie radość, koty muszą poczekać;)

A USG pokazało że będę miał dwóch więcej ( ͡°
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk: Gratulacje, nam sie właśnie urodziło drugie. Na pewno zmieni to wasze życie, ale nabierze dużo sensu i satysfakcji. Pamiętaj, że każde dziecko jest inne, nam obecnie z dwoma jest łatwiej niż za pierwszym razem. Jak już się urodzi całe i zdrowe za co trzymam kciuki, podchodź z dystansem do tego co piszą w internecie.
  • Odpowiedz