Wpis z mikrobloga

Pijcie ze mną kompot, bo chyba się wreszcie udało i w przyszłym roku będę miała jednego członka rodziny więcej. Trochę nie chcę zapeszać, więc jeszcze to trzymam w sekrecie wśród bliskich przynajmniej do świąt, ale tak mnie rozpiera radość, że muszę się gdzieś wygadać, choćby tutaj tak bardziej anonimowo;)

#chwalesie
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krolowa_Nauk: mój najstarszy już niedługo będzie dorosły, zapisuj i dokumentuj zdjęciami jak najwięcej, bo nie wiadomo kiedy to mija. I nie zrażaj się pierwszym trymestrem, on też się w końcu skończy. Potem będzie fajny drugi, a potem syndrom wicia gniazda i zleci.
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk gratulacje, my mieliśmy podobnie, na wigilii powiedzieliśmy jak był 2 miesiąc. Dbaj i kobietę i doceniaj czas ciąży, piękny okres. Na nudności i wymioty polecam pregna vomi. Przygotuj się dobrze bo po urodzeniu zaczyna się ostra jazda bez trzymanki. A i znajdź sobie dobrą szkołę rodzenia, bardzo pomocna sprawa i może dużo pomóc. Nie bagatelizuj żadnych objawów jeśli coś się dzieje.
  • Odpowiedz
Gratulacje, nam sie właśnie urodziło drugie. Na pewno zmieni to wasze życie, ale nabierze dużo sensu i satysfakcji. Pamiętaj, że każde dziecko jest inne, nam obecnie z dwoma jest łatwiej niż za pierwszym razem. Jak już się urodzi całe i zdrowe za co trzymam kciuki, podchodź z dystansem do tego co piszą w internecie.

@Rzodkief: też gratulacje!

mój najstarszy już niedługo będzie dorosły, zapisuj i dokumentuj zdjęciami jak najwięcej, bo
  • Odpowiedz