Aktywne Wpisy

Wrrronika +59
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: ad51gd
PobierzCicho. Nie psuj narracji (i rynku).
Eldorado w IT się skończyło. Nikt już nie używa komputerów. Wszystko ogarnia AI.
Hogw.
@slgdfhsdhjfbs: Mówimy o programowaniu, a nie medycynie.
Ja się uczyłem od innych za darmo, popieram ruch open source i sam chętnie każdemu chętnemu na wiedzę pomogę.
Jak to wywołuje ból d--y u niekompetentnych ludzi z mentalnością studenta zarządzania na UW to jeszcze lepiej.
A naganianie na wszelkie bootcampy (nawet teraz na głównej wykopka wciskają Pythona jełopom których przerasta 2+2*2) i inne scamy to
@miszczu90: zmechole
W czasach przed eldorado można mieć było pięciu, ale wtedy 1 polak ogarniał tyle co 10 hindusów więc nadal się opłacało.
@miszczu90: Naganiali. Tylko ja nie widziałem zbyt wielu, którzy robili to dla zabawy a raczej takich co sobie wymyślili, że będą na tym zarabiać.
@rav2: Zmiana struktury finansowania firm technologicznych. Wytlumacze na szybko lopatologicznie
W dawniejszych czasach najlepszy multiplier byl dla firm B2B SaaS. Wiec tam szla rzeka pieniedzy z funduszy, a one wydawaly ja na lepszy produkt (soft devs) i na sprzedaz (reklamy na Google i Facebooku - stad taka a nie inna waluacja tych
To ile się teraz zarabia w IT? Jakie stawki netto za miesiąc?
Tak tylko pytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)