@JatuArmy: chyba jedyne mangi jakie czytałem to jakąś z Godzilli (dawno temu w szkole. wtedy to nazwałem komiksem) i Initial D, ale to przerwałem bo stwierdzilem że bez sensu jak już oglądnalem anime i wszystkie te sceny widziałem i to w kolorze XD A książki to ze 4 mam zaczęte gdzie zatrzymałem się w połowie bo mi się znudziło. Teraz się wciągnąłem w VA-11 Hall-A i wczoraj sobie myślałem: kurde
@Konto4Czarnolisto: a ja tak nie mam. z książek to "projekt hail mary" przeczytałem ostatnio - nie mogłem się oderwać. z gierek teraz łupię w "hundred line last defense academy" na switchu oled, jestem gdzieś w połowie prologu (20h, bo prolog na około 40h hehe). zacząłem też czytać "nasze imię legion, nasze imię bob", nawet spoko, ale do projektu hail mary nie ma podjazdu.
@inrzynier: właśnie widziałem niedawno trailer do filmu projekt hail Mary i było sporo komentarzy że książka jest świetna. A taka ksiązka które mnie nie porwała a się na czytałem, że jest świetna to Xenos Dana Abnetta (uniwersum Warhammer 40k) i troche się zdziwilem że mi nie podeszła bo podobał mi się audiobook z innej książki tego samego autora i z tego samego uniwersum. Ciekawe czy ten Xenos by mi podszedł
@inrzynier: ja słucham jak sklejam modele ( ͡°͜ʖ͡°) jak masz 20 kółek od czołga do pomalowania albo trzesz szpachlę na łączeniach to fajnie jak coś leci w tle
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: ksionszkawizualna
PobierzA książki to ze 4 mam zaczęte gdzie zatrzymałem się w połowie bo mi się znudziło.
Teraz się wciągnąłem w VA-11 Hall-A i wczoraj sobie myślałem: kurde
A taka ksiązka które mnie nie porwała a się na czytałem, że jest świetna to Xenos Dana Abnetta (uniwersum Warhammer 40k) i troche się zdziwilem że mi nie podeszła bo podobał mi się audiobook z innej książki tego samego autora i z tego samego uniwersum. Ciekawe czy ten Xenos by mi podszedł