Wpis z mikrobloga

Wichniarka autentycznie nie da się słuchać, nie dość że autorytet słaby, bo piłkarz to był co najwyżej średni, to pierdzieli te swoje kocopoły z tak irytującą manierą, że nie wierzę, że nadal jest regularnie zapraszany do studia. Wiadomo że pewnie Borek załatwił mu tę robotę bo friendship ended with Hajto a Borek musi widocznie mieć jakiegoś swojego przygłupa z Budeslyś przy boku
#mecz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Minieri: ta maniera przemądrzałego bogacza go dyskwalifikuje, ale tak patrząc na tych byłych piłkarskich ekspertów to straszna posucha, on przynajmniej jest jakiś, bo Kubuś w studiu chyba nigdy nic ciekawego nie powiedział
  • Odpowiedz
@Minieri: problem jest taki ze przez dziesieciolecia studia w TVP i nie tylko wypełnione były gadaniem oczywistości przez ludzi z zerowa charyzma wiec nie dziwię sie ze wichniarek jest zapraszany.

Nawet teraz gdybym mial słuchać oczywistości Mili albo boze uchowaj Zewlakowa to biorę Wichniarka w ciemno
  • Odpowiedz
  • 9
@ice-numero-cinq: @max-mmax-m Ja mam nadzieję że Wojtkowi Szczęsnemu będzie się chciało przychodzić do TV, a mam wrażenie że może tak być. Charyzmę i charakter na pewno ma, a i do powiedzenia sporo patrząc na to w jakich klubach grał i z kim dzielił szatnię
  • Odpowiedz
@Minieri: Ale te jego durne wypowiedzi zbierają poklask u niedzielniaków, gdzie jego wiedza o współczesnej piłce to znajomość średnio po trzech piłkarzy z kadr ćwierćfinalistów, totalna nieznajomość zasad varu i wytycznych dla sędziów plus notoryczne mylenie piłkarzy, czy spotkań, gdzie rozmówcy już czasem nie nadążają z prostowaniem tych bredni. Maniera jakiegoś eksperta filozofa z wyjscia na fajkę na imprezie o trzeciej nad ranem, nogi na fotel i p---------e głupot byle
  • Odpowiedz
@Minieri: Hajto to przy nim nie dość że Pan piłkarz to jeszcze da się go słuchać, trochę się pośmiać, memów porobić, a nie takie pierdzielenie.
  • Odpowiedz
@Minieri: Hajto to przy nim nie dość że Pan piłkarz to jeszcze da się go słuchać, trochę się pośmiać, memów porobić, a nie takie pierdzielenie.

@tosi3k: ale co ty bajdurzysz. Ten dureń myli się bardziej od Szpakowskiego, jeśli gada o "faktach".
No tak, bo on z głowy gada, a inni mogą sprawdzić w głowie w internecie.

Ja mam nadzieję że Wojtkowi Szczęsnemu będzie się chciało przychodzić do TV, a mam wrażenie
  • Odpowiedz
@Minieri: Za ostro, bo @tomwick55 @first @vorky co powiesz o Kowalu czy o Szamo od ROSSI? Przy za spokojnym Mielcarskim czy coraz lepszym Kaziu i jednak średnim Januszu z USA to Wichniarek dla mnie to jest top, a to, że czasem zbyt ostro powie, fakt, ale wierz mi, że w 1999 roku jakby nie był Polakiem to grałby dużo szybciej w Bundeslidze, zobacz, że to był dużo
  • Odpowiedz