Aktywne Wpisy

#slubodpierwszegowejrzenia
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
Jesteś skazany na obecność/randkę z kobietą nie w Twoim typie. Co robisz?
- Jesteś dla niej lekceważący i chamski 4.0% (6)
- Zlewka totalna i byle wytrzymać do końca 16.1% (24)
- Proponujesz koleżeństwo 16.1% (24)
- Starasz się poznać, a nuż to fajny człowiek 49.0% (73)
- Nie jestem targetem pytania 14.8% (22)

lubie-sernik +1
Jakie macie nałogi? Ja mam palenie papierosów.

Piję wódę gram w hirolsy na lapku, gralbym w cs-a i wyzywal ruskich, ale plyta chyba padla w blaszaku. Nawet nie chce mi się go robić. X-kom wola 6k za jakieś gówna z 5060ti... To jak do swojego blaszaka wstawiłem 7900xtx mialem 100% wieksza wydajność z jakims ryzenem 5500. Teraz żeby poskładać cos z 5800 to z 10k trzeba szykować, a bedzie o 10% wydajniejsze niż ryzen 5500 z 7900xtx... bez sensu...Szkoda mi tak przepłacać... Ale zerwałem z dziewczyną i nie wiem co mam robic. Adehonia totalna. Odkładałem na nasz wspólny dom i teraz mam ochotę cała te kasę przewalić na cokolwiek, da mi radość z życia, ale jakos tego nie widzę. Mercedes cla 250+ wpadł mi w oko. Mniej niz 7 sekund do 100 to już całkiem samochód. Jak dostane w lesing to biorę. Mysle o tym, mam to w zasięgu ręki, a i tak mnie to nie cieszy :( Chciałbym wrócić do komponowania na gitarze i pianinie. Czasem coś tam wychodziło. Zespołu, nie zaloze, bo nie mam z kim, ale solo też można na szczescie. Dzisiaj chce sie upić, przestać myśleć, zapić na śmierć starego siebie,jakbym od jutra mógł obudzić się świeży i znów kochający samego siebie zamiast się nienawidzić. Samotność dzisiaj sprawia mi przykrość.
źródło: 7862
Pobierz