Wpis z mikrobloga

#przegryw #samotnosc #pcmasterrace #alkoholizm
Piję wódę gram w hirolsy na lapku, gralbym w cs-a i wyzywal ruskich, ale plyta chyba padla w blaszaku. Nawet nie chce mi się go robić. X-kom wola 6k za jakieś gówna z 5060ti... To jak do swojego blaszaka wstawiłem 7900xtx mialem 100% wieksza wydajność z jakims ryzenem 5500. Teraz żeby poskładać cos z 5800 to z 10k trzeba szykować, a bedzie o 10% wydajniejsze niż ryzen 5500 z 7900xtx... bez sensu...Szkoda mi tak przepłacać... Ale zerwałem z dziewczyną i nie wiem co mam robic. Adehonia totalna. Odkładałem na nasz wspólny dom i teraz mam ochotę cała te kasę przewalić na cokolwiek, da mi radość z życia, ale jakos tego nie widzę. Mercedes cla 250+ wpadł mi w oko. Mniej niz 7 sekund do 100 to już całkiem samochód. Jak dostane w lesing to biorę. Mysle o tym, mam to w zasięgu ręki, a i tak mnie to nie cieszy :( Chciałbym wrócić do komponowania na gitarze i pianinie. Czasem coś tam wychodziło. Zespołu, nie zaloze, bo nie mam z kim, ale solo też można na szczescie. Dzisiaj chce sie upić, przestać myśleć, zapić na śmierć starego siebie,jakbym od jutra mógł obudzić się świeży i znów kochający samego siebie zamiast się nienawidzić. Samotność dzisiaj sprawia mi przykrość.
Purson666 - #przegryw #samotność #pcmasterrace #alkoholizm
Piję wódę gram w hirolsy n...

źródło: 7862

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Beka_z_abcd1414: nie neetuje, mam swoją działalność, ale mało zleceń aktualnie więc dzisiaj mogę. Jak jest co robic to nie ma się czasu myśleć o swoim spie****leniu. Najgorzej właśnie jak nie ma. A-----l kocha u mnie nudę.
  • Odpowiedz
  • 2
@Beka_z_abcd1414: to co to jest ten neet? Myślałem, ze obijanie się na bezrobociu. Mam siana tyle, ze moge od dzisiaj 5 lat neetowac, nie chce mi sie teraz nic robic, mam pomysly na nowe biznesy i kaskę na to. Jak już raz nauczysz się zarabiać to od ajdziesz się w każdej branży. Czasem trzeba zeobic sobie wolne od roboty, zeby zobaczyc, ze jest życie poza nią, zastanowić się jak można
  • Odpowiedz
@Purson666: Dobrze, że teraz się rozstaliście niż za kilka lat z domem do podziału. Było by tylko gorzej. A skąd wiesz, że płyta? Jakie masz objawy? Dawaj Mirek naprawimy kompa jak wytrzeźwiejesz!
  • Odpowiedz
  • 0
@BornToDie69: jak dociskam te złącze od zasilacza 24 pin to konto sam sie odpala, ale nie daje prądu na kartę graficzną. Bo eiatraczni się w niej nie kręcą. Tak, to nie reaguje na nic. Stało mu się tak od nagłego odcięcia zasilania. Dawałem drugi zasilacz i to samo. Dlatego diagnoza, ze pkyta skoro jej dociskanie sprawia, ze jiby zaczyna się odpalać
  • Odpowiedz