Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przeglądam tę apke i widzę, że tam 80kg+ to już jakiś standard - zero wstydu, duma w oczach, brzuch na wierzchu

@Dogecoin: Obstawiam, że mówisz o profilach z jakichś zadupiów. Z doświadczenia wiem, że to z reguły tam internetowy rynek matrymonialny to głównie gobliny, a z kolei ładne laski w takich miejscowościach są mocno oblegane w realu.
  • Odpowiedz
@SmutnyScrollownik: no to patrz na to: ja czytałem, że shaming fat shamingu wynika z projekcji, bo osoba, która nie pozwala innym na krytykę wagi, tak naprawdę projektuje swoją własną bezsilność wobec faktów. Bojąc się oceny, próbuje zakazać oceniania w ogóle, tworząc iluzję bezpiecznego świata, w którym nikt nie wymaga od niej samokontroli.
  • Odpowiedz
@Dogecoin: 1. Ładne i sensowne laski z reguły są już dawno zajęte, rzadko kiedy nawet zakładają tindera albo szybko z niego znikają.
2. Kobiety ogólnie mniej muszą się starać, żeby kogokolwiek zdobyć bo to one są towarem deficytowym na rynku matrymonialnym
3. Grube i mniej atrakcyjne często bardziej popuszczają w celu przekupienia lepszego faceta tyłkiem więc jest ich sporo na apkach i w klubach.
4. Im starsza grupa docelowa tym
  • Odpowiedz