Wpis z mikrobloga

#wykop #gownowpis #aplikacjawykop #oswiadczeniezdupy dostałem aktualizację apki oficjalnej apki wykopowej, pomyślałem że już gorzej się nie da, że będzie jak będzie więc zaaktualizowałem i to był błąd - udowodnili że da radę zrobić coś jeszcze gorzej.

Przecież wyniesienie wersji mobilnej do WebView przy obecnym UX strony mobilnej gdzie potrzebujesz czasami tego paska adresu żeby przejść do ostatniej strony komentarzy we wpisie zamiast scrollować do końca komentów przeklikiwać się strzałeczkami to jest dramat XD

Tak samo poprzednia wersja apki mobilnej miała chociaż tego wygodnego infinite scrolla na Mirko na którego na obecnej przeglądarkowej mobilnej wersji poczekamy następne 2 lata kiedy każda inna strona odejdzie już na coś innego?

O braku ustawień aplikacji (choćby z powiadomieniami) czy braku płynności nie wspomnę bo tego oczywiście nie ma. Wygląda to jakby któryś PO pomyślał "połączmy wszystkie najgorsze cechy obu rozwiązań i wrzućmy na testy na produkcji, zobaczymy co się stanie" - wykop 2.0 vibe XD

Ja rozumiem brak potrzeby utrzymywania wielu aplikacji z tytułu posiadania PWA (i oszczędność w developmencie - w końcu utrzymujesz tylko jedną apkę a zmiany lecą wszędzie) ale to równie dobrze można napisać we wpisie "elo, przestajemy wspierać apki, wchodźcie se przez stronę, enjoy xd" ale ludzie kochani, poprzednia apka z tymi mikro usprawnieniami była o niebo lepsza niż to co teraz jest
SamiecCzlowiekaNierozumnego - #wykop #gownowpis #aplikacjawykop #oswiadczeniezdupy do...

źródło: 10345

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Da się jakoś wrócić do poprzedniej wersji? To jest dramatyczna degradacja, działa tak że już wolę odpalić to po prostu w przeglądarce.
  • Odpowiedz