Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czosndog: typowe odzachodnioupadające zapalenie mózgu... może skupmy się na podejściu rodziców lepiej, bo o tym był wątek, a nie o Twoich projekcjach. Ew. opowiedz czemu dzieci w Polsce uciekają ze wsivod rodziców, skoro tak u nas wspaniale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@salo91: Może skupmy się na tym jak lepiej są traktowane dzieci w Polsce w porównaniu do zachodu ( do którego zaliczamy USA), i jak mniej jest wszelkiej patologii w porównaniu do wielu miejsc w krajach zachodnich, zwłaszcza w dzielnicach biedy?
W Polsce nie jest wspaniale, każdy to wie....
To ty masz projekcje odnośnie tego, jaki mam stosunek do zachodu. Jako trzydziestoparolatek od początku cieszyłem się, że wstąpiliśmy do NATO i
  • Odpowiedz
@czosndog: może jednak skupmy się na zagadniu z TEGO wątku i na podanych REALNYCH przykładach z życia a nie Twoich ucieczkach od problemu.

To że ręki byś mi nie podał jakoś mnie nie martwi, żebyś tylko tej ręki zbyt często względem dziecka nie używał, bo czuć że uderzyli Cię w czułą strunę.
  • Odpowiedz
@salo91: gościu. To ty masz problem ze mną, bo napisalem co myślę o twoich poglądach. Wszystko już napisałem .
Uciekasz sie teraz do obrzydliwych tekstów i wmawiasz mi złe innych. To jest absolutnie obrzydliwe postępowanie, Idź do diabła!.
  • Odpowiedz