Aktywne Wpisy

Ej, za wrzucenie pieroga jest ban na x czasu czy od razu perm?

leniar 0
Jaką grę typu #soulslike polecacie na początek, żeby opanować wgl mechanikę? Kiedyś grałem w Lords of the Fallen i mi strasznie c-----o szło, ale nie wiem czy to przez to że gra jest średniakiem czy dlatego że to ja jestem c-----y XD
#demonssouls #darksouls #lordsofthefallen #gry #pcmasterrace
#demonssouls #darksouls #lordsofthefallen #gry #pcmasterrace

I w sumie to wśród swoich koleżanek to wspominała i one w sumie też przytakiwały.
A na starość, jak próbowałem z nią o tym porozmawiać, to mi dawała przykład Ryszarda Rynkowskiego, który chwalił, że go matka biła i mi moja mówiła, że skoro tak się o to pytam, to
@seraph88 współczuję Wam koljedzy. Ja na szczęście z domu, w którym nie było agresji, a z tatą mam kontakt jak z przyjacielem.
@DROPTABLEusers: To trochę jak z zatrzymywaniem się przed przejściem dla pieszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Są tacy, co im silniej ich będziesz "wychowywał" tym jeszcze bardziej na złość Ci będą wchodzić na głowę, a na końcu tam nasrają. W imię
@Harven: jak to nie?
źródło: xyT51kcGqXbeDK1rlah3H8wLE7nfsmty
PobierzGardzisz Słowianami, czyli gardzisz m.in. sobą i swoimi rodzicami. Gratulacje. Światopogląd i wiedza o świecie godna tych co robili karierę polityczną u naszych zachodnich sąsiadów w latach 30. ubiegłego wieku. Sugerowanie, że Słowianie
Ekonomicznie na zachodzie sobie radzą lepiej, tu się zgadzam. Ale w słowiańskich Czechach i Słowenii też jest już inne podejście ekonomiczne niż w Polsce, więc nie wrzucałbym wszystkich Słowian do jednego worka.
Poza tym na zachodzie niby mądrzejsi, tylko doprowadzili w wielu miejscach do takiego stanu, że ludzie albo