Aktywne Wpisy

FELIX90 +472

wybryk_natury +138
Kakałko z Misią #pokazkota #misiafanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 1000061438
PobierzI w sumie to wśród swoich koleżanek to wspominała i one w sumie też przytakiwały.
A na starość, jak próbowałem z nią o tym porozmawiać, to mi dawała przykład Ryszarda Rynkowskiego, który chwalił, że go matka biła i mi moja mówiła, że skoro tak się o to pytam, to
@seraph88 współczuję Wam koljedzy. Ja na szczęście z domu, w którym nie było agresji, a z tatą mam kontakt jak z przyjacielem.
Chłop potem wszystkim opowiadał inną historie, to że się ścigałem na rowerze, to że ze stresu do pracy nie
Ja już dawno matkę nauczyłem jako takiej "ludzkiej" komunikacji, ale czasem jej wraca. Potrafi zadzwonić i słysząc mój głos pyta czy spałem. Mówię, że nie, a ta zaczyna p-------ć, że spałem. Mówię, że jeśli nawet to
@DROPTABLEusers: To trochę jak z zatrzymywaniem się przed przejściem dla pieszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Są tacy, co im silniej ich będziesz "wychowywał" tym jeszcze bardziej na złość Ci będą wchodzić na głowę, a na końcu tam nasrają. W imię
@Harven: jak to nie?
źródło: xyT51kcGqXbeDK1rlah3H8wLE7nfsmty
PobierzGardzisz Słowianami, czyli gardzisz m.in. sobą i swoimi rodzicami. Gratulacje. Światopogląd i wiedza o świecie godna tych co robili karierę polityczną u naszych zachodnich sąsiadów w latach 30. ubiegłego wieku. Sugerowanie, że Słowianie