Aktywne Wpisy

chudykbr +1
Tak szczerze- opłaca się w to bawić? Moge przeznaczyć z 300zl. Patrząc po wpisach to boję się wpłacać więcej bo wy tu wychodzicie chyba głównie na minus?
#gielda
#gielda
Sisal35 +15
#mecz wszyscy piszą ze Szwecją uja grała, a mi się przypomniała Grecja gdy wygrała euro. Silna obrona składne kontrataki i wysoki pressing po którym grabara nie miał siły nawet do połowy boiska wykopać. I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył.

@seraph88 współczuję Wam koljedzy. Ja na szczęście z domu, w którym nie było agresji, a z tatą mam kontakt jak z przyjacielem.
@DROPTABLEusers: To trochę jak z zatrzymywaniem się przed przejściem dla pieszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Są tacy, co im silniej ich będziesz "wychowywał" tym jeszcze bardziej na złość Ci będą wchodzić na głowę, a na końcu tam nasrają. W imię
@Harven: jak to nie?
źródło: xyT51kcGqXbeDK1rlah3H8wLE7nfsmty
PobierzGardzisz Słowianami, czyli gardzisz m.in. sobą i swoimi rodzicami. Gratulacje. Światopogląd i wiedza o świecie godna tych co robili karierę polityczną u naszych zachodnich sąsiadów w latach 30. ubiegłego wieku. Sugerowanie, że Słowianie
Ekonomicznie na zachodzie sobie radzą lepiej, tu się zgadzam. Ale w słowiańskich Czechach i Słowenii też jest już inne podejście ekonomiczne niż w Polsce, więc nie wrzucałbym wszystkich Słowian do jednego worka.
Poza tym na zachodzie niby mądrzejsi, tylko doprowadzili w wielu miejscach do takiego stanu, że ludzie albo