Wpis z mikrobloga

#mecz wszyscy piszą ze Szwecją uja grała, a mi się przypomniała Grecja gdy wygrała euro. Silna obrona składne kontrataki i wysoki pressing po którym grabara nie miał siły nawet do połowy boiska wykopać. I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył.
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sisal35: spora część tutaj to amatorzy patrzący obecnie i w przyszłość, a nie znający flipów z przeszłości gdzie słabsza reprezentacja potrafiła mocno namieszać i daleko zajść. Jak dla mnie na plus, że polska się nie dostała. Dalej gramy tą samą chaotyczną kopanine a szwedi słusznie wygrali. Najpierw ukraina teraz polska. Jestem tylko ciekaw jak sobie w grupie na mundialu poradzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył.

@Sisal35: Błagam. Czy możecie przestać mieszać politykę do wszystkiego? Batyr to Batyr tamto Batyr w ch%!u mam to.
  • Odpowiedz
  • 1
@Jasper666: tak słabiutka że nam nie szło ani na skrzydłach ani na środku, ile mieliśmy tych pozycji na oddanie strzłu? Chłopy nawet władnymi jajami zasłaniali strzały.
  • Odpowiedz
I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył

@Sisal35: typowy zacietrzewiony stary dziad. Nie dość, ze wszędzie wciśnie politykę, to jeszcze woli sobie od mordy odjąć, zeby tylko ktos miał gorzej. Później ktos mi wmawia, ze to wcale nie jest sekta.
  • Odpowiedz
  • 7
@dawidczeta: to są baraże a nie ćwierćfinał mistrzostw. Szwecja nie wygrała ani jednego meczu w swojej grupie w eliminacjach a wy ją do Grecji porównujcie i jeszcze uważacie się za ekspertów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sisal35: po tym, co zobaczyłeś ze strony Szwedów przyszła ci na myśl silna obrona? Przecież Polska im wsadziła 2 bramki, a powinna ze 4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Zara cie silniczki nazwa szmateckim XD

@por_tomasz_borewicz: Odnośnie Mateckiego, z tego co wiem prawdopodobnie widział mój post z wykopu który wrzucili kiedyś na jakiś twitterrowy fanpage w którym napisałem, że skandalem jest to, że ktoś taki jak on jest w polskim sejmie xD Ogólnie problem jest taki, że ciągle słyszysz/czytasz o tym jaki to wykop nie jest prawacki a na kaźdym kroku, aby masz wpisy praktycznie jaki to Batyr nie
  • Odpowiedz