Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@YaGo_: tak przez przypadek tu weszlam, tzn moze nie bo jestem czysta od narko od 6mscy, staram sie rzucic palenie moze za szybko, nigdy nie wytrzymuje dluzej niz 4dni. Takze trzymaj sie dasz rade, pare oddechow poswiec sobie moze 5min i przebiegnij się albo szybkie pajacyki w domu. Wiem latwo mowic ale tyle wytrzymales to wytrzymasz i jeszcze
  • Odpowiedz
  • 0
@Kj5s6f2dk7s54o: do epapierosow mnie nie ciagnie a tez mam skitrane w piwnicy sprzety z liqudami, zapasy grzalek itd - juz tak mam w naturze ze nie wyrzuce dzialajacego sprzetu, pracowalem na to ciezko i wydalem na to swoje pieniadze

@joanna_555: do zwyklych fajek mnie nie ciagnie, palilem ostatnio jak byly jeszcze Viceroye, epapierosy tez rzucilem i do nich nie ciagnie mimo ze sprzety do epalenia tez mam skitrane
  • Odpowiedz
@YaGo_: każdy pomysł dobry aby odciągnąć uwage trzymam kciuki, ja każdy rodzaj nikotyny przyjmowałam i wszystko ma coś w sobie fajnego, to że do innego rodzaju Cie nie ciagnie to nic nie znaczy. To jest uzałeżnienie od nawyku w tym momencie chcesz poczuć to pieczenie i mrowienie od snusa, no cóż im dłużej wytrzymasz tym bardziej mózg bedzie sie odzwyczajać. Dasz rade 👍 ja w końcu też dam ale wiem,
  • Odpowiedz
  • 0
@joanna_555: dzieki za slowa otuchy, alko rzucilem od tak, krysztal tez, chociaz byly dni ze tesknilem, ze bym sobie pokruszyl i wciagnal ale z nikotyna to juz ktory raz probuje rzucic (rekord poltora roku bez) i zawsze wracam - to samo z energetykami, pare tygodni przerwy i tak wielki come back. Trzymaj sie tam rozowa, damy rade w czystosci^^
  • Odpowiedz
@YaGo_: ostatnio mi polecili książke Allen Carr "Prosty sposób, jak skutecznie rzucić palenie" nie wiem nigdy nie wierzylam w takie proste rzeczy ale wlasnie zaczelam czytac. Chlop mowil ze pomoglo duzo osob potwoerdza. Tylko ze jak sie juz uda to nie wracaj. Ona pomaga terapeutycznie dojsc do tego. Tez wlasnie zaczynam
  • Odpowiedz
@YaGo_: nie ma co sie besztać za to, stało sie po tak długiej abstynencji i tyle, kolejna nauka na przyszlosc - nigdy ani jednego. Dzis mam nadzieje, ze wytrzymasz daj znac.
  • Odpowiedz
  • 0
@joanna_555: 12 dzien i wysiadam, ale probuje sie ogarnac a do piwnicy daleko nie mam. Nie moge obiecac, ale mam nadzieje, ze jak przyjde to z dobrymi informacjami ze jednak chuop wytrzymal
  • Odpowiedz