Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@swinkapl: teraz to ja w ogóle nie wiem co tam u niego istnieje, bo na mózg też się mocno rzuciło... Przypuszczam że przy tych wszystkich zanikach jakie nastąpiły, to zatoki to najmniejszy problem. Taki śmiech przez łzy trochę ;)
  • Odpowiedz
@swinkapl próbowałem 3 x było fajnie ale ja to małe ilości rekreacyjnie ale to co się dzieje później z nosem masakra, też nie wiem jak można to dłużej brać
  • Odpowiedz
@szarley ja widziałem ludzi ktorzy brali jeden wieczór a później tydzień czy dwa leczyli zatoki wiec nie wiem jak ktos to mógł pare lat brac. Chyba ledwo idzie cokolwiek wciągnąć przez taki kinol zapchany hahah. No ale moze sie uodparniaja ludzie, jak alkusy ktorzy dają radę pic denaturat
  • Odpowiedz
@kunupi: @swinkapl @szarley trza było sobie skminic prawdziwego koksu, a nie bawic sie w jakies scierwo z 5dych za gram. Przedwczoraj mialem spotkanie ze znajomymi po latach, ktore trwalo poltorej doby ( ͡° ͜ʖ ͡°) i zero zjazdu czy nawet malego katarku. Wiadomo, z tym tez trzeba uwazac, no i cena to 3-4 stowy ale calkowicie inne doznania od narko dla przecietnej biedoty, ktore
  • Odpowiedz