Aktywne Wpisy

MonazoPL +157
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +354
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Proponuje tak, że jak chłopczyk dorasta to na 18 urodziny jest sprzedawany na organy a pieniądze z jego organów wędrują do dziewczynki. Na nowe spódniczki i rajtuzki.
źródło: 521
PobierzCiekawe kiedy te idiotki ogarną, że tak wychowany facet - jak tylko się zorientuje o nierównej odpowiedzialności - będzie oczekiwał większych przywilejów, bo więcej daje, i zacznie ignorować urojenia psycho-feministek. Ja już przestałem wierzyć w równouprawnienie, bo psycho-feministki pokazują, że o żadnym równouprawnieniu nie ma mowy.
O to walczą psycho-feministki. A potem dadzą dudka
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie może kupować tego co ci się podoba, tylko markowe nawet jak wygląda jak worek na kartofle, albo jesteś zerem xddd. Ludzie tak myślący to zwyczajne prymitywy.
Współczuję, mam nadzieję, że kontakty z takimi toksykami ograniczasz do minimum.