Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 278
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@km00787: Typowo nikt nie zwraca uwagi na to, ze cale to p---------e o "energii zenskiej" i wychowywanie w ten sposob dziewczynek to calkiem mizoginistyczny koncept i na dluzsza mete po prostu niebezpieczny xD Laska nie powinna sie brac w ogole za wychowywanie, niezaleznie od plci. Robi tym dziewczynkom krzywde.
  • Odpowiedz
@km00787: Kierunek dobry ale jednak jeszcze nie idealny bo taki chłopczyk potem dorośnie i jak się dorobi to jeszcze sobie kupi te spodnie i co jego mama będzie z tego miała? Nic.
Proponuje tak, że jak chłopczyk dorasta to na 18 urodziny jest sprzedawany na organy a pieniądze z jego organów wędrują do dziewczynki. Na nowe spódniczki i rajtuzki.
  • Odpowiedz
@km00787 jeb*na hipokrytka, oby ci wszyscy gnębieni młodzi chłopcy kiedyś jej w życiu oddali pięknym za nadobne, dostanie tą swoją energią obfitości od takich gnębionych to się przekona że wszystko do nas wraca. Tego jej życzę, spotkać kiedyś pracę swoich rąk.
  • Odpowiedz
@km00787: a ja wam gwarantuje, że jakiś simp tę tępą babę utrzymuje - dlatego ona może p-------ć takie farmazony o energii "otrzymywania" - bo dosłownie jakiś debil płaci za bycie z nią.
  • Odpowiedz
@km00787: #psycholocha radzi: chłopców przyzwyczajajmy do odpowiedzialności, ograniczeń i poświęceń, dziewczynki do roszczeń, rozpieszczania i uprzywilejowania.

Ciekawe kiedy te idiotki ogarną, że tak wychowany facet - jak tylko się zorientuje o nierównej odpowiedzialności - będzie oczekiwał większych przywilejów, bo więcej daje, i zacznie ignorować urojenia psycho-feministek. Ja już przestałem wierzyć w równouprawnienie, bo psycho-feministki pokazują, że o żadnym równouprawnieniu nie ma mowy.

O to walczą psycho-feministki. A potem dadzą dudka
  • Odpowiedz