Wpis z mikrobloga

@Wilczak E39, mam sentyment ogromy ( ͡ ͜ʖ ͡)
Kupiłem za 9k, pojeździłem 1.5r wsadziłem 5k i sprzedałem za 8k. A no i w międzyczasie w----------m się do rowu bo ABS nie działał - sławna pompa ABS w tym modelu :)
Ale jazda tym autem to przyjemność była ogromna, zwłaszcza mając 2.5 M52 pod butem.
  • Odpowiedz
@Wilczak: świetna... była, nie dam dzisiaj (jeśli istnieje) za takie auto z przebiegiem nawet 0km w stanie NOWY pewnie i 100kkm, bo powstały już lepsze samochody.
Jeździłem 10 lat 330Ci 2004 i też było to świetne auto, ale powstało dużo lepszych aut.
A to jakie kto ma auta w kolekcji to nie znaczy, że są najlepsze. Były świetne, są nadal fajne, ale przez pryzmat.
  • Odpowiedz
  • 0
@kipowrot: Ależ oczywiście. Nie da się ustalić najlepszego samochodu ever, choćby ze względu na różne nadwozia. Natomiast dla mnie pierwsze kryterium, to produkcja '00-10 – mechaniczne przyciski, pokrętła; pojawia się już iDrive, ale jako dodatek. Ta 5. z wpisu nie ma iDrive'a i tu mam mieszane uczucia. Ale są już xenony, których brak w starszych modelach jest słaby, choć oczywiście można zrobić jakiś retrofit.
W moim BMW brakuje mi tylko
  • Odpowiedz