Aktywne Wpisy

hansoloxd +268
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lujdziarski +741
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
2. Moja dziewięciomiesięczna, najmłodsza z rodziny latorośl nie będzie już najmłodsza. A mąż mój, dzieciorób, 4 raz będzie ojcem. Ciekawe czy dostanę jakąś kasę z MOPSu ;)
3. Trzymajcie znowu kciuki za dziewczynkę!
#adopcja #rodzina #dzieci #madka #chwalesie #logikarozowychpaskow
Lata temu byłam w ciąży i byłam bardzo sceptyczna i anty (bo przeciez nie chce miec dzieci) I ta ciążę stracilam. Najpierw wydawało mi sie, ze tak bedzie lepiej, ale z czasem zaczęłam bardzo żałować, że jednak się nie urodził, że poznałabym takie absolutne szczęście dużo wcześniej. Ale życie mnie ukarało za moja butę.
I masz rację, dzieci są wyzwaniem. Uważam że na początku było mi dużo trudniej, niż
Nie wiem, co się tam odpieprza u Was w domu, ale brzmi pozyrywnie, więc powodzenia xD
@Matylda_Megara: Coraz rzadziej niestety, ale nie te lata już xD
o nie, ktoś się dowie ile masz lat! Tajemnica c--j wie po co xD
@Matylda_Megara: przecież to jakieś normiki twojego pokroju, respawn jak z dzieciatymi na grupce facebookowej.
Składnia na poziomie jakiegoś mongoła z podlasia