Aktywne Wpisy

laventel +69
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

kamil-tumuletz +387
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak zapewne wiecie, pojawiły się wyniki finansowe ubisoftu. Są, niestety dla ludologów, dobre. Początkowo ubisoft przesunął raport finansowy, przesunięcie wynikało z błędu księgowych. A już areczek zacierał sobie ręce, bo przecież przesunięcie oznaczało fiasko shadows, prawda? PRAWDA? :D Teraz będzie się dwoił i troił by nie przyznać choć najmniejszego sukcesu ac:s. Będą fikołki o wszystko a stanie na tym "nie podali liczby sprzedaży = flop". Niestety to jest chłopskie myślenie zakrapiane %. Przypomnę, że kwartał, w którym wyszedł shadows to drugi najlepszy kwartał ubisoftu w całej hisotri ubi. I to tylko z dwóch nowych gier. AC:S i SW:O. Areczek przespał rozwój i nie dostrzega zmian jakie mają miejsce. Seria ac już od dawna jest bardziej grą usługą i nie polega tylko na sprzedaży. Próbowałem mu wytłumaczyć, że sprzedażą też twórcy manipulują. Jak np podawanie liczb sell-in czyli gier wysłanych do sklepów a nie do klienta końcowego. Niestety bezskutecznie. Już wyrobił sobie opinie na temat flopu tej gry. Niestety wyrobił ją sobie na długo przed premierą.
źródło: image
Pobierz@domuru: I od tamtego czasu Arek już nie dyskutuje tutaj tak jak wcześniej miał w zwyczaju. Bardzo ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak na serio to niestety ale Areczek poświęcił już kilkadziesiąt miesięcy na propagandę upadku Ubisoftu i przyznanie się
źródło: temp_file442284963767613190
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora