Wpis z mikrobloga

Silent Hill 2 Remake dziś od 00:00 dostępny w Xbox Store, pudelka pewnie nie będzie więc cena dobra - 150zł - jestem w szoku ze nie dali 300 zł.Czekałem na to mocno więc kupuje a, że cyfra.. No trudno. Najdziwniejsza premiera ever, zero promocji zero czegokolwiek nagle se weszła do sklepu po roku eksluzywnosc na ps5 jak gdyby nic xD #ps5 #gry #xbox #xboxseriesx #silenthill #silenthill2 #silenthill2remake #sh2 #sh2remake #konsole #horror #grahorror
needer - Silent Hill 2 Remake dziś od 00:00 dostępny w Xbox Store, pudelka pewnie nie...

źródło: temp_file4376772033503205145

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Hmrogrz ciekawe właśnie na ile promo może tylko na jeden dzień, ja kupiłem odrazu jak zobaczyłem po zrobieniu tej fotki bo mówię kuźwa może jakiś błąd :D
  • Odpowiedz
@needer: grałem w oryginal z 20 lat temu [ ja p------e jaki ja stary jestem]
Grałem po angielsku i nie narzekałem na za trudne zagadki. Jakkolwiek byłem wtedy dużo młodszy, nie grałem dużo w gry z zagadkami, nie umiem odpowiedzieć. Mi wtedy one odpowiadały. Wtedy trafiały w moj sweet spot. Przy jednej posiłkować sie netem musiałem bo tam był jakiś wiersz czy coś takeigo.
  • Odpowiedz
@needer: grałem jak jeszcze netu nie miałem na PS1, a i z angielskim było średnio wtedy jeszcze. Przeszedłem chyba na średnim, więc dało się.
  • Odpowiedz