Aktywne Wpisy

Sonny86 +965
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +14
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

Jest jakiś sposób na naukę grania, może jakies gry w których to łatwiej przychodzi?? Czy poprostu to wymaga czasu i trzeba grać?
#playstation #xbox #konsole
@Spiderr: Obawiam się, że najpierw musiałbyś nabyć jakąś jednostkę chorobową. Autyzm chyba byłby najlepszy. Szczególnie w kontekście fps.
@Spiderr: pomysl w druga strone. pad - urzadzenie skonstrowane do grania w gry vs klawiatura i myszka czyli narzedzia skrojone pod windowsa. kiedys gralem na myszcze i klawiaturze bo nie mialem konsoli, od 10 lat nie wyobrazam sobie grac i machac myszka po biurku. przyzwyczaisz sie.
Ostatnio wziąłem laptopa mojej dziewczyny i włączyłem fortnite, no ni cholery nie umiałem celowac, więc to chyba kwestia przyzwyczajenia
@Spiderr:
pozniej tez, na padzie gra sie zle zwlaszcza w fpp.