Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

#korwin #bekazkorwina #bekazkonfederacji #neuropa #ocieplaniewizerunkuadolfahitlera #polityka
źródło: temp_file3394080099837758285
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Raczej po prostu z czasem indywidualizm jednostki zanika i integrujesz się z systemem
#pdk
źródło: temp_file7877787150052393265
PobierzA jeśli ktoś z tego nie wyrośnie to staje się dziwnym człowiekiem
@get-rekt: konfa + korona 20%
Chyba co najwyżej wykopki wyrastają z korwinizmu
- wywali świnie przy korycie co siedzą nic nie robią od kilku kadencji
- zalegalizuje marichuanen
- zalegalizuje picie w miejscu publicznym
- obniży podatki i wtedy sie łudziłem że jak firma mniej za mnie zapłaci to mi to odda w wypłacie a nie zachowa dla siebie xDDD
- pozwoli handlować w miejscach publicznych. Np chciałbym się rozłozyć raz na jaiś czas na
Chad i buhaj rozpłodowy Korwin kiedyś: jedyna dobra rzecz jaką zrobił Hitler to strzelenie sobie w głowę
virgin i cuck janusz dzisiaj co mu proruska żoneczka prowadzi sociale: hitler umarł za wcześnie
xD
źródło: temp_file7131617506510272335
Pobierz