Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +676
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +330
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

A oglądałeś Dom Dobry?!
źródło: 587021888_1831123167609800_5109971401196962580_n
Pobierz@gorobei: ja tu tylko przypomnę że kobiety stanowią 30% wyborców Konfederacji (oraz Memcena w ostatnich wyborach prezydenckich) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak my doskonale wiemy, że "każda z was jest inna niż wszystkie" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Proszę bardzo. Odpowiadam. Choćby dlatego jak na załączonym obrazku, gdzie promują absolutną eksploatację swojego partnera ( bo czym jest praca po 16 h na dobę/ 7 dni w tygodniu a potem jeszcze sprzątanie na chacie) baby jak to istoty stadne bedą wymagać jeszcze więcej od chłopow, suszyć im łeb ( dlaczego jesteś
źródło: 1000009281
PobierzPomijając wyborców Konfy, no ale cóż.
Waszym problemem jest to, że bawicie się w jakieś wojenki płci, chust wie czemu, bo antagonizowanie tych grup nie pomaga nikomu, i uważacie, że jedynym sposobem na polepszenie losu mężczyzn jest świadome pogorszenie losu kobiet. A potem się dziwicie, że was nikt nie lubi i płaku płaku. No rzeczywiście dziwne, że ani kobiety, ani normalni
Komentarz usunięty przez moderatora