Wpis z mikrobloga

@Jabby: oczywiście Ozjasz ma rację i wszyscy wiemy kto wysadził tory. Czemu myślicie, że sprawa patelni tak szybko ucichła?

Krakowski poseł dostał ultimatum od służb: albo robisz co ci każemy albo robimy zatrzymanie bo patelnia przewyższała ustawowa wartość wykroczenia

Połączcie kropki...
  • Odpowiedz
@Jariii: śmiej się ale już kilka dni temu pisałem że tak to wygląda. Później taki jarii(apropo strasznie rosyjsko brzmi) się z tego śmieje, i posłucha premiera w tej sprawie bo mu wierz. XD no i oczywiście wszystkich zwyzywa od konfy itp, aż oficer prowadzący da ci bonusa. O rozliczeniu to lepiej nie pisz bo dalej czekam na wyroki na pisiorach a coś czuję że skończy się na umorzeniach z braku
  • Odpowiedz
@Jabby: trochę onkły jesteś prawda, wiesz że fachowcy od początku tak mówią że to był profesjonalne ale specjalnie tak mało wysadzili, wystarczyło zwiększyć rozstaw do dwóch razy i dużo większa szansa była na wykolejenie
  • Odpowiedz
@ardianwhite: Jarii od Jarosław takie słowiańskie imię ale wy tam w Tel-Avivie pewnie nie wiecie. Tak nie rozliczają, że wkrótce z Węgier będziesz pisał xD
  • Odpowiedz
@AdamMechanik: tak tak xd ale elektrownie na zaporozu na pewno rosjanie chcieli wysadzic. Jedyna strona ktora zyskala na czyms takim byla ukraina, ale na pewno rosjanie to zrobili xd "moje teorie spiskowe sa lepsze niz twoje"
  • Odpowiedz
@Jabby: podejrzane, że aż tak dobrze zna się na wysadzaniu torów kolejowych. Ja bym takich szczegółów nie wiedział, bo nigdy szyn kolejowych nie wysadzałem, ale widać konfiarze dużo mają więcej doświadczeń w tym temacie.
  • Odpowiedz