Jakim odklejeńcem trzeba być, żeby takie coś pisać. Ja wiem, że to jest odwieczny kacapski propagandysta, ale logika to jest tak tu chędożona, że słów brak
@czarny_matt94: jest ogólnie dostępny film pokazujący moment trafienia. w ten rejon ternopila poleciało 8 kh-101. 7 trafiło w zakłady orion, 1 w ten budynek. rakieta nie wydaje się na nim fizycznie uszkodzona. można domniemywać działanie ewar lub po prostu małą precyzję cep kh-101 jako przyczynę tej tragedii, ale na pewno nie została zestrzelona przez aa, ponieważ tam wtedy nie działało żadne aa.
@czarny_matt94: Nie widział nagrania w jaki sposób pocisk zmienia parabolę i leci w dół? Szkoda, może ABW powinno mu pokazać. Dlaczego chłop jeszcze nie został przesłuchany patrząc na jego działalność w mediach społecznościowych to ja nie wiem.
@5KYN3T: może został. To taki szkodnik małego kalibru, pewnie wszystkie jego działania są skonfigurowane tak, aby odbywać się jeszcze w obrębie prawa i nie da rady mu nic zrobić ¯\(ツ)/¯
@czarny_matt94: Ta k---a mieszka w Muchosrańsku, czy w Polsce? Jeżeli na terenie Polski, to jest to niebywała kompromitacja służb że taki kacapski dywersant jeszcze wolno chodzi po ulicy.
Ja wiem, że to jest odwieczny kacapski propagandysta, ale logika to jest tak tu chędożona, że słów brak
#ukraina #bekazprawakow #wojna
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-20 100605
PobierzWiem, że gość jest grubo obserwowany przez służby ale nie zaszkodzi znowu zgłosić
źródło: 1000002599
PobierzJak tam pogoda w muchosrańsku? Można już ciepłownie dronować?