Aktywne Wpisy

Wrrronika +46
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przeszkadza Ci to?
Cze...
-POLICJA!
@Wiskoler_double: Dałem w swoim życiu z 20 koszy w tym jedna to była ex, członka bliskiej rodziny. XD
@Wiskoler_double: ależ zapachniało tekstem januszy i grazyn sprzed 30 lat.
Skoro nke wbudowujemy w dziewczynki imperatywu ze muszą gotować i sprzątać to analogicznie nie wbudowany chłopcom ze to ich zadaniem jest podrywanie
Sam w życiu, w kontekście związkowym, zagadałem do samicy ze 3 razy.
Za każdym razem cel moich zalotów nie był mną zaintersowany, za każdym razem chamskie odrzucenie. Za każdym razem poczycie bycia gównem wybijało do alfa-centaurii...
Po ostatmim razie powiedziałem sobie, że albo samica sama wykaże inicjatywę, albo nawet się do niej nie odezwę.
Ja po prostu zauważam że pewna, usankcjonowawana zwyczajem rzeczywistość nie zawsze jest czymś pozytywnym.
Tekst "no kto to słyszał żeby pułapka się za myszą uganiała hyhyhy" jest bardziej lajtową odmianą tekstu "jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije hyhyhy". Dla mnie to dziaderstwo, niesympatyczne.
Jest 2025 rok. Nie widze
Samice do mnie nigdy nie lgnęły, a i ja się nigdy za nimi uganiałem.
Można próbować podbijać i zagadywać, ale co to zmieni? Będąc nieatrajcyjnym nie przejdziesz podstawowej natiuralnej selekcji genetycznej, wiec można być w nieskończkność odrzucanym i cały czas zwalać winę na to, że to źle dobrany pasek do spodni, a nie po prostu z-----y ryj.
Nie ma większego kłamstwa na
Jakby ja zwracał uwagę na to że mam odstające uszy i niezbyt wyjsciową twarz to bym się nie dorobił żony i dwójki dzieci. Tyle w temacie.
Realnie to "potwora" wybiera sobie partnera, "potwór" jeśli nie zostanie zaakceptowany bedzie miał niewiele do gadania...
@Wiskoler_double: ale czymś innym jest znalezienie partnerki do prokreacji a czym innym jest POWODZENIE wśród kobiet - jeśli kogoś największym życiowym celem i marzeniem jest bycie ojcem, to niemal każdy jest w stanie to zrobić jeśli naprawdę
@Wiskoler_double w sensie ci wszyscy faceci w związkach wg Ciebie sami zagadywali? No nie sądzę. A nawet jeżeli to dostawali jakieś oznaki zainteresowania i mieli przez to