Wpis z mikrobloga

Szkoda mi tak bardzo tej Kai... Oczywiście, że nie ma typowej urody, ale moim zdaniem jest bardzo zgrabna i ma swój urok, na pewno miała trochę bolesnych doświadczeń z ludźmi. Jednak widać że ma w sobie też dużo ciepła i współczucia, a potencjalny partner otrzymałby kobietę na której może polegać oraz jej ufać. Jestem też pewien, że jest bardzo kreatywna i otwarta na eksperymenty (hłehłe). Co prawda z racji tego że poligamia jest nielegalna, nie mógłbym się zgłosić do tego programu, to jednak nie miałbym nic przeciwko dobraniu mnie z nią w parę.

Za to leweciarz, który pewnie mógłby się odnaleźć na różnych tutejszych, około incelowskich tagach - jest jej zupełnie nie wart. Myślę że żadna, zdrowa psychicznie kobieta, nie zdecydowała by się nieść takiego krzyża.

W ogóle to to trio z obecnej edycji pokazuje jak kobiety odleciały facetom. Każda kobieta w tym programie ma ogarnięte relacje i finanse, są dojrzałe i nawet wyrozumiałe oraz cierpliwe (zwłaszcza Kasia).

Faceci natomiast do mitomani - wszyscy, co prawda łysy wysoko zawiesił porzeczkę, ale reszta też skacze wysoko. Poza tym prezentują całe spektrum toksycznych zachowań, przy czym hokeista to jednak mały kaliber (po prostu nie dojrzał do związku).

Każdy z tych facetów jest przyczyną porażki tych związków, naprawdę. Żaden z nich może już nie mieć takiej okazji.

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@msy: Oby tak sie stało. Życzę jej tego z całego serca. Jednak po programie ona powinna zrobić sobie nos. I żeby nie było, nie mówię tego złośliwie.
  • Odpowiedz
  • 14
@Aprilwine: są ludzie dla których jest to f----z, albo zupełnie obojętne, a taka operacja to duże ryzyko powikłań. Jest to także ingerencja w ZDROWY organizm. Nawet jeśli, to powinna być decyzja, a nie pod wpływem sugestii czy namów "bo tak lepiej, znajdziesz lepszego".
  • Odpowiedz
@awcalezenie: zgadzam się. Oglądam ten program z mężem i on również nie widzi nic złego w zachowaniu Kai. Mówiłam, że wykopki jej nie lubią. "Ale dlaczego? Przykłady." I faktycznie nikt nie potrafi przytoczyć co ona takiego robi poza tym, że trochę narzeka jak stara kobieta, no ale przy Laweciarzu ciężko być wulkanem energii. Jego zachowanie w restauracji było skandaliczne, dziewczyna podała mu serwetkę, a ten na nią fuknął bez powodu.
  • Odpowiedz
  • 9
@emma-jane: no tak, tylko ja naprawdę nie widzę jakiegoś zasadniczego problemu w charakterze Kai, nikt nie jest idealny, ale naprawdę, tak jak pisała @Alutta ona naprawdę jest w porządku. To co widzę, to to że Kaja jest naprawdę dobrze wykształcona, wychowana i do tego można się przy niej czuć swobodnie.
  • Odpowiedz
otwarta na eksperymenty (hłehłe)

@awcalezenie: z doświadczenia starszego kolegi: im brzydsza tym mniej skora do eksperymentów. Wynika to prawdopodobnie z braku pewności siebie. Ani nie popatrzy, ani dobrze nie porucha.
  • Odpowiedz
@awcalezenie: podpisuję się pod tym. Do tego, nie wiem, czy nikt tego nie widzi, ale Kaja też ma Krystiana dosyć i on jej się też nie podoba, dlatego nie próbuje ograniczać słowotoku czy jakoś specjalnie nie urażać kruchego ego Krystiana, bo może by i mogła się spiąć w tym celu, jakby facet jej się bardzo podobał - ale to jest energochłonne w przypadku ADHDowców i ja widzę jak na talerzu,
  • Odpowiedz
@JoeAlexa: imo ona trochę go tez p---------a na takiej zasadzie jak piszesz, że po prostu się nie ograniczała. Te pytania typu "co mi powiesz Krystian" się w to wpisują, bo nie wierzę że ona nie zauważa co się święci. Dla mnie ma trochę męczącą aurę, dużo narzeka, mówi swoje teorie tonem nieznoszącym sprzeciwu gdzie doskonale wie co laweciarz o tym myśli (patrz - sytuacja z mlekiem - tu będę bronić
  • Odpowiedz