Aktywne Wpisy

tesknilam_ +433
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +477
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Za to leweciarz, który pewnie mógłby się odnaleźć na różnych tutejszych, około incelowskich tagach - jest jej zupełnie nie wart. Myślę że żadna, zdrowa psychicznie kobieta, nie zdecydowała by się nieść takiego krzyża.
W ogóle to to trio z obecnej edycji pokazuje jak kobiety odleciały facetom. Każda kobieta w tym programie ma ogarnięte relacje i finanse, są dojrzałe i nawet wyrozumiałe oraz cierpliwe (zwłaszcza Kasia).
Faceci natomiast do mitomani - wszyscy, co prawda łysy wysoko zawiesił porzeczkę, ale reszta też skacze wysoko. Poza tym prezentują całe spektrum toksycznych zachowań, przy czym hokeista to jednak mały kaliber (po prostu nie dojrzał do związku).
Każdy z tych facetów jest przyczyną porażki tych związków, naprawdę. Żaden z nich może już nie mieć takiej okazji.
#slubodpierwszegowejrzenia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@awcalezenie: z doświadczenia starszego kolegi: im brzydsza tym mniej skora do eksperymentów. Wynika to prawdopodobnie z braku pewności siebie. Ani nie popatrzy, ani dobrze nie porucha.
@awcalezenie: xD
A laweciarz nie ma typowych zachowań dojrzałego mężczyzny