Wpis z mikrobloga

Jeżeli to nie byli Konfederuscy to niech to udowodnią.
Niech pokażą dowody, gdzie Memcen i Brałn przebywali w sobotę wieczorem i w niedzielę rano.
Założę się że nie pokażą.
A wtedy to będzie już wiadomo że to oni byli.

( ͡º ͜ʖ͡º)

#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mateks_: Ale przecież sam reżimowy towarzysz Tusk powiedział, że to byli ukraińcy. Więc gdzie tu "spin". xD
Miej pretensje, do swojego towarzysza, że od razu się przyznał.
  • Odpowiedz
@JanuszGruz: czy mentzen to Polskie nazwisko, brzmi bardzo ukraińsko, więc nie można wykluczyć że to on wysadził tory, gdzie był? dlaczego tego nie pokazuje? gdzie paragon berkowicza złodzieja? tutaj dużo jest pytań
  • Odpowiedz
Mnie nikt nie podejrzewa. Poza tym nie miałem żadnego interesu w wysadzaniu pociągów.

@szejas: ja cię jednak podejrzewam bo masz temat do udzielania się, odniosłeś korzyść (plusy) ;)
  • Odpowiedz
@Kroledyp: Nie. Jedynie satysfakcję, że cię twoja dywersyjno-ukraińska d--a boli.

@szejas: ja też cię podejrzewam, wbrew temu co mówi towarzysz-premier twiedzisz, że to nie byli ukraińcy, mataczysz, mylisz trop. 100% że maczałeś w tym palce. Ciekawe jakieś narodowości jesteś. Nie wiem, ale się domyślam.
  • Odpowiedz
przecież sam reżimowy towarzysz Tusk powiedział, że to byli ukraińcy

@JanuszGruz: I ty wierzysz temu niemcowi? Pewnie kryje innych niemieckojezycznych Braunow I Mentzenow
  • Odpowiedz
@szejas: no tak na chłopski rozum na to patrząc, to posłowie konfederacji mieliby większy interes żeby taki sabotaż zorganizować niż strona ukraińska:

*Dla konfederacji na plus bo mogą uderzać w rząd że sobie nie radzi i zdobywać na tym poparcie elektoratu

*Dla Ukrainy podwójnie na minus, bo raz że traci w oczach swoich zachodnich sojuszników, a dwa że tą magistralą przechodzi pomoc militarna dla walczących
  • Odpowiedz