Aktywne Wpisy
nowszyja +37
Dlaczego Polacy to takie bezguścia? W ostatnich miesiącach przeglądałem sporo ogłoszeń sprzedaży mieszkań i to jest dramat jak kiczowato Polacy wykańczają mieszkania. Jak nie boazeria milenialsów, czyli pseudo kamień z Castoramy, który tłumie małpy przyklejały na połowie ścian w mieszkaniu 10 lat temu, to teraz płytki drewnopodobne i panele winylowe, czyli gumolit, symbol biedy lat 90-tych, a teraz nowa moda wśród milenialsów xD Dla Polaków styl i standard mierzony jest ilością wydanych
źródło: lazienka
Pobierz
zapalara +49
Troche o naszym IT. Sam jestem na UoP, ale pracowałem na B2B przez lata również (prawdziwe B2B dla klientów bez L4, miejsca pracy, godzin itd).
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni

Niech pokażą dowody, gdzie Memcen i Brałn przebywali w sobotę wieczorem i w niedzielę rano.
Założę się że nie pokażą.
A wtedy to będzie już wiadomo że to oni byli.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
@winsxspl: widzisz idiotyczny spin? to dlaczego nie wypominasz tego konfederoSSji jak to robi?
Że co przepraszam? Mnie nikt nie podejrzewa. Poza tym nie miałem żadnego interesu w wysadzaniu pociągów.
Miej pretensje, do swojego towarzysza, że od razu się przyznał.
@szejas: ja cię jednak podejrzewam bo masz temat do udzielania się, odniosłeś korzyść (plusy) ;)
@szejas: ja też cię podejrzewam, wbrew temu co mówi towarzysz-premier twiedzisz, że to nie byli ukraińcy, mataczysz, mylisz trop. 100% że maczałeś w tym palce. Ciekawe jakieś narodowości jesteś. Nie wiem, ale się domyślam.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Dobra won do okopu xD
@Mateks_: W punt. Podbijam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JanuszGruz: I ty wierzysz temu niemcowi? Pewnie kryje innych niemieckojezycznych Braunow I Mentzenow
@JanuszGruz: a jeszcze premia za wysadzenie torow wpadnie. Swieta beda nie w kij dmuchal
*Dla konfederacji na plus bo mogą uderzać w rząd że sobie nie radzi i zdobywać na tym poparcie elektoratu
*Dla Ukrainy podwójnie na minus, bo raz że traci w oczach swoich zachodnich sojuszników, a dwa że tą magistralą przechodzi pomoc militarna dla walczących