Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
Wrrronika +8

@radzioso532: Wokół niej są ludzie, którzy ją obronią, bo jest dziewczyną.
inb4 jestem za Rabbim "Esau Gambit" Braunem albo Memcenem
Nie do wiary że tylko dlatego że w tym przypadku była dziewczyna to banda orangutanów intelektualnych na wykopie zaczęła atakować całą płeć kobiecą. Co jest z tymi ludźmi tutaj nie tak? Totalnie idioci nienawidzący kobiet.
Druga opcja, że się znali i baba p----------a bo się umówiła tam z facetem sam na sam w takim miejscu, żeby go poniżyć, ect. ¯\(ツ)/¯
Nie wiadomo. Jedno jest pewne- miała farta bo
Po drugie na pewno nie była tam sama, bo wtedy on by przed nią nie klękał. Osób tam musi być zdecydowanie więcej, skoro chłopak dał się tak poniżyć.
ja wiem że bym taką wbił ryjem na kostkę brukową equal rights, equal lefts