Wpis z mikrobloga

Schudłem 15 kg w 4 miesiące na diecie nisko węglowodanowej. Wywaliłem całkowicie cukier wszelkiej postaci oraz makarony,chleb, ryż itp. Przyczym ograniczając też tłuszcze nasycone. Ta dieta to czysta przyjemność bo raz w tygodniu przez cały dzień jem co chce więc i czasem kawałek ciasta zjem lub naleśniki na śniadanie. #dieta
Megalogin - Schudłem 15 kg w 4 miesiące na diecie nisko węglowodanowej. Wywaliłem cał...

źródło: Screenshot_20251119_084413

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ta dieta to czysta przyjemność bo raz w tygodniu przez cały dzień jem co chce

@Megalogin: no jak raz w tygodniu możesz pozwolić sobie zjeść co chcesz to faktycznie przyjemność xD
  • Odpowiedz
@Megalogin: W sumie keto dieta jest bardzo fajna, bo też szybko spada waga a jesz konkrety i nie ma strachu o stan organizmu w trakcie. Plus też w tym, że jesz aby się najeść, nie masz wydzielania porcyjek jak dla kota.
  • Odpowiedz
@Megalogin: Po prostu zdrowo i normalnie jesz chłopie :D ale faktycznie może powinienem ograniczyć schaboszczaki to trzymałbym masę lepiej w ryzach chociaż i tak nie jest źle, można zjeść coś dobrego i zdrowego, tylko trzeba przestać w--------ć gówna po prostu.
  • Odpowiedz
@Megalogin: bardzo fajne obiadki.
1. Skad masz przepisy?
2. Jak dlugo zajmuje Ci ich zrobienie?

U mnie 5kg w 1.5msc, na poczatku bylo szybko teraz przez brak mozliwosci spedzania czasu na zewnatrz duzo wolniej. Chce ograniczyć węgle jak Ty tylko ciężko.
  • Odpowiedz
@Megalogin Nie wiem czemu kazdemu lowcarb kojarzy sie od razu z keto.
Mi osobiscie lowcarb wyszedl naturalnie bo i tak najbardziej lubie jesc mieso, warzywa sa malo kaloryczne i maja duzo witamin, wiec naturalnie poswiecilem czesc wegli na rzecz dorzucenia miecha ^_^
Mimo ze przed silka/rowerem lubie wladowac wegle w stylu kanapki z biala bulka czy mlecznego ryzu.
  • Odpowiedz