Wpis z mikrobloga

✨️ Czy aplikacja BeMyEye naprawdę pozwala zarobić?

Ostatnio widziałem na YouTube filmik pewnego youtubera o nazwie Elomordo. Wcześniej go nie znałem. Filmik wyświetlił mi się przypadkowo. W 15:46 mówi o aplikacji BeMyEye. Czy ktoś ją kojarzy, albo korzystał z niej?

Autor filmu twierdził, że zarobił na niej ponad 100 zł, a patrząc na nakład pracy i czas, wydaje mi się, że może się to opłacać. Wygląda na legit, bo youtuber ma 350 tysięcy subskrypcji, a odcinek osiągnął 800 tysięcy wyświetleń, ale z youtuberami różnie bywa.

Czy ta aplikacja naprawdę działa i da się na niej zarobić? Zależy mi na opinii realnej osoby, która z niej korzystała i może to potwierdzić. Bardziej ufam wam mirki niż opiniom youtuberów.
Z góry dzięki.

#youtube #pytanie #zarabianie #internet #komputery #komputer #telefon i #twitch - bo może jakiś streamer to reklamował.

To w teorii brzmi lepiej niż praca w glovo... bo na tym filmie dosłownie więcej zarobił i w mniej czasu.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Czy aplikacja BeMyEye naprawdę pozwala zarobić? Ⓘ

Ostatnio widział...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co mówią oficjalne źródła i recenzje

Średni zarobek

W opisie aplikacji w sklepie Google Play jest napisane, że użytkownicy otrzymują średnio ~20 zł za misję trwającą ok. 10 minut.
Google Play
  • Odpowiedz