Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +365
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +90
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

Depozyty oczywiście bezzwrotne więc jak ktoś się wycofa to straci ten hajs xD
No i jak tam full self driving zapowiadany od 10 lat?
Chyba CEO był zbyt zajęty w pełni samodzielnym expieniem swoich postaci w Diablo i Path of Exile i nie miał czasu na takie pierdoły jak wywiązywanie się ze swoich obietnic.
#elonmusk #tesla #gielda #pytanie #heheszki #motoryzacja
Bardzo dobrze robi
Golić frajerów
Kupiłem jego akcje po 300 usd a sprzedalem niedawno po 400 usd
Elon to super gość 👍
@jegertilbake: Źle rozwijasz ten skrót. FSD oznacza fake self driving i teraz wszystko się zgadza( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://electrek.co/2025/09/29/tesla-keeps-5000-deposit-on-canceled-roadster-it-didnt-deliver-in-8-years/
Wychodzi na to, ze prawda jest po srodku - auto da sie anulowac, ale jest to maksymalnie utrudnione. Nie tlumaczy to jednak nadal po co brac hajs od ludzi jak 8 lat nie dostarczasz produktu i nawet nie zaczal byc tworzony i jak dla mnie wyglada na celowe dzialanie. Jakbym byl w sytuacji Muska
@jegertilbake: no nie do końca, po prostu źle zrozumiałeś moje wiadomości, nie twierdziłem że tesla czy musk jest uczciwy, ale jednak
A. Robić problemy przy zwrocie 50K
B. Nie zwrócić