Aktywne Wpisy
Mateo353 +20
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

https://allegro.pl/oferta/odzywka-bialkowa-koncentrat-bialka-wpc-mlekovita-700-g-smak-waniliowy-17334541463
Gość ustawia najniższą cenę produktu, ale daje z kosmosu cenę wysyłki (40 zł prawie). Nie pierwszy raz widzę takie zagranie u części sprzedawców, ale na tego tu trafiam regularnie bo kupuję m.in. to białko. Nawet zgłoszenie do Allegro zrobiłem, ale temat olali xD. Przecież to jest jakiś absurd, że mozna sobie koszt wysyłki z Księżyca podować.
Oczywiście jak ktoś ma mózg i jest przytomny to nie kupi u takiego Janusza przypadkiem towaru z dużym kosztem przesyłki, ale nawet po komentarzach u niego można zobaczyć przypadki osób, które przez pomyłkę tak kupiły, co szczególnie przy podpiętej karcie i nie uwadcze trudne nie jest.
Spotykacie takich gagatków często?
@allegro_pl to jest celowe wprowadzanie klienta w błąd
#allegro #pytanie #ecommerce #januszebiznesu
Trochę mi to przypomina firmy żyjące z rozsyłania innym firmom faktur do zapłacenia za jakiś wpis w jakimś gównokatalogu. Ktoś się nie bardzo zna, nie
@brygadzistausmiechnietejpolski to ci jeszcze powiem, bo pewnie w komentarze nie zajarzałeś, że chłop ma takie "koszty", że bierze 40 zeta nie tylko za wysyłkę, ale za wysyłkę każdego indywidualnego przedmiotu, czyli kupujesz