Aktywne Wpisy

MonazoPL +150
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +317
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Typ który nie potrafi skleić złożonego zdania to słabe źródło contentu. Przez jakiś czas jest zabawnie gdy widzisz jak on robi z siebie debila, ale w sumie to nic nowego się pojawia. Jedno wielkie kółko s----------a.
Do tego moderacja wykopu która usuwa wszystko co mu się nie spodoba też nie pomaga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W pewnym momencie ludzie przestaną się nim interesować i ciekawe co on wtedy zrobi, skoro już jest pewnie uzależniony od atencji z neta a poza Internetem ma żałosne życie ¯\(ツ)/¯
#sebcel
źródło: IMG_4590
Pobierz@erni13: Tak, słabe, że tag #sebcel od 2021 roku jest w top 30 najpopularniejszych tagów na wykopie (pod względem liczby wpisów i komentarzy), a od 2 lat w TOP 10.
Białek powinien Sebie tantiemy płacić i po nogach całować, że dzięki niemu Wykop ma taki ruch.
Z każdą fazą maniakalną odradza się jak enter fenix system. Chociaż następuje jednak zauważalna degradacja jego możliwości pojmowania rzeczywistości (WilkMcquey 2021 z 30 minutowymi wykładami o giełdzie i związkach vs teraźniejszy TopWolf ledwo wiążący wątki, kiedy mówi)
Ja mam trochę wrażenie, że on kopie swój grób, ale o tym nie wie xD Bez hejterkow z wykopu jest nikim (z nimi też jest w sumie)
A Tiger Bonzo?
Mam nadzieję tylko że chociaż Seba sobie jakoś ułoży życie poza internetem a nie zamieni w menela i zejdzie :/
Serio piszesz coś takiego na portalu gdzie były takie gwiazdy jak konon, bonzo czy bohaterowie z raszei?
2 faza, zaczynasz rozkładać logicznie jego wynurzenia i widzisz, że to bełkot
3 faza, złości Cię, ale i tak oglądasz z przyzwyczajenia
4 faza, przestajesz widzieć bełkot i zaczynasz myśleć, że coś w tym jest
5 faza (terminalna), nie potrafisz jusz samodzielnie myśleć, potrzebujesz sebcela, żeby Ci wytłumaczył rzeczywistość
@n0spRezydenta: o jak rykłem Mordo xD