Wpis z mikrobloga

Tak jak wczoraj wspominałam marian sprawa Konona to nie jest twoje i twojej żony jedyne zmartwienie. Właśnie odebrałam list w którym znajduje się informacja o wszczętym dochodzeniu dotyczącym tego co robił szefito w stosunku do mnie (fragment na ss niżej). Kanał miał od ciebie i kwity na nim też.
@PrawdaTeraz Heniek jesteś na banie, ale czytasz. Ty też odpowiesz za to co tu wyprawiałeś w stosunku do mnie. Te Twoje pomówienia o rzekome moje płacenie za jakieś obrzydliwe rzeczy w 5 min zdementuję, nawet mogę Lordzika i Lepszego podać za świadków i oni powiedzą kto im płacił za takie rzeczy i pokażą nawet dowody wpłaty. A co do moich jakiś odpałów, które to tutaj wycięte wstawiałeś to pamiętaj, że ja mam całe te nagrania i nigdy sama nie zaczynałam. Pokaże jeśli będzie trzeba. A moja mama to dla mnie Świętość i nie żałuje tego, że tak się zachowywałam jak mi ją obrażali w dwa miesiące po jej śmierci. Z resztą do tej pory jeśli zobaczę, że gdzieś jest obrażana to będę się zachowywała jak ostatnia patuska. Do zobaczenia🙂
#kononowicz #patostreamy
MilaKa88 - Tak jak wczoraj wspominałam marian sprawa Konona to nie jest twoje i twoje...

źródło: ab590e79-60f5-49cd-b3dd-18fb2b211eeb

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Luxdelacreme: Piecze xdxdxdx Zgodnie z art. 190 kodeksu karnego, osobie, która dopuściła się przestępstwa, grozi kara pozbawienia wolności do lat 3. Na podstawie przepisu art 37a kodeksu karnego Sąd sprawca podlega także karze ograniczenia wolności lub karze grzywny.
  • Odpowiedz