Aktywne Wpisy

Landmark +5
Z wiadomych przyczyn (aluminium jest kruche) założyłem stalowe felgi 16' i opony pasujące obwodem do poprzednich (było 205/50 R17, teraz 205/55 R16). Pomalowałem farbą hammerite na biało, co sądzicie? Mi się strasznie podoba połączenie niebieskiego z białym. Chciałem nawiązać do stylu WRC z lat 90. Prowadzi się słabo- czuć, że pływa na gumie, może nie jak łódka ale kajak na pewno. Przynajmniej przez progi zwalniające jedzie się z dwukrotnie większą prędkością. Żona
źródło: 6f27a913-54c3-4568-a2ce-e434b420dde9
Pobierz
ibleedforyou +3
nie jestem smutna ale dziwnie sie czuje jakos
jakbym zyla w symulacji jakiejs xd
jakbym zyla w symulacji jakiejs xd

@PrawdaTeraz Heniek jesteś na banie, ale czytasz. Ty też odpowiesz za to co tu wyprawiałeś w stosunku do mnie. Te Twoje pomówienia o rzekome moje płacenie za jakieś obrzydliwe rzeczy w 5 min zdementuję, nawet mogę Lordzika i Lepszego podać za świadków i oni powiedzą kto im płacił za takie rzeczy i pokażą nawet dowody wpłaty. A co do moich jakiś odpałów, które to tutaj wycięte wstawiałeś to pamiętaj, że ja mam całe te nagrania i nigdy sama nie zaczynałam. Pokaże jeśli będzie trzeba. A moja mama to dla mnie Świętość i nie żałuje tego, że tak się zachowywałam jak mi ją obrażali w dwa miesiące po jej śmierci. Z resztą do tej pory jeśli zobaczę, że gdzieś jest obrażana to będę się zachowywała jak ostatnia patuska. Do zobaczenia🙂
#kononowicz #patostreamy
źródło: ab590e79-60f5-49cd-b3dd-18fb2b211eeb
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Screenshot_20251117-150405_Firefox~2
Pobierz