Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +22
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

Tak sobie przeglądam te tagi i się zastanawiam: po co w kółko narzekacie na portale randkowe i kobiety? Coś Wam to daje takie nakręcanie się aż do skrajności? Zmienicie tym rzeczywistość? Zaczarujecie?
Najlepiej zostawić temat, odinstalować aplikacje randkowe i już.
Może czas spróbować normalnego życia? Wśród przyjaciół, znajomych.
Ja już jestem starym dziadem, ale nigdy nie miałem problemu poznać normalną kobietę w realnym życiu. A jestem mocno przeciętny z facjaty.
A i znam sporo młodych par, ludzi po 20r. życia. To normalni ludzie, żadbe Czady czy srady jak tu piszecie. Po prostu. Czy nie jest przypadkiem tak, że tinder i inne gówna gromadzą tam właśnie kobiety i meżczyzn odklejonych od życia z kosmicznymi wymaganiami?
Jak coś nie działa, nie przynosi rezultatów tak jak te apki to najlepiej to zostawić i pójść inną drogą.
Dulczenie, miałczenie i narzekanie, tracenie czasu na wyszukiwanie i wklejanie dziwnych profili naprawdę niczego nie zmieni.
Szukajcie innych rozwiązań.
@Sztetke77: No tak jest. Tylko, że usunięcie apki nie sprawi, że na żywo poznamy lepszą partię. Z dużym prawdopodobieństwem jak ktoś jest wolny to ma tindera itp. Normalne osoby szybko dobierają się w czasie studiów i tworzą długie związki.
Nie, nie kojarzę nawet tematu xd
Jest naprawdę MNÓSTWO zwłaszcza młodych kolesi którzy są absolutnie wykluczeni z tak zwanego "rynku matrymonialnego" - nie tylko nie mają stałej partnerki, ale też nie mają przelotnych relacji. Dosłownie nigdy nie byli na randce, nie trzymali laski za rękę itd.
A nawet jak mieli ku temu okazje, to było to obarczone niemożebnym wysiłkiem, samorozwojem zawodowym czy lookmaksingiem