Wpis z mikrobloga

#tinder #badoo #randki

Tak sobie przeglądam te tagi i się zastanawiam: po co w kółko narzekacie na portale randkowe i kobiety? Coś Wam to daje takie nakręcanie się aż do skrajności? Zmienicie tym rzeczywistość? Zaczarujecie?
Najlepiej zostawić temat, odinstalować aplikacje randkowe i już.
Może czas spróbować normalnego życia? Wśród przyjaciół, znajomych.
Ja już jestem starym dziadem, ale nigdy nie miałem problemu poznać normalną kobietę w realnym życiu. A jestem mocno przeciętny z facjaty.
A i znam sporo młodych par, ludzi po 20r. życia. To normalni ludzie, żadbe Czady czy srady jak tu piszecie. Po prostu. Czy nie jest przypadkiem tak, że tinder i inne gówna gromadzą tam właśnie kobiety i meżczyzn odklejonych od życia z kosmicznymi wymaganiami?
Jak coś nie działa, nie przynosi rezultatów tak jak te apki to najlepiej to zostawić i pójść inną drogą.
Dulczenie, miałczenie i narzekanie, tracenie czasu na wyszukiwanie i wklejanie dziwnych profili naprawdę niczego nie zmieni.
Szukajcie innych rozwiązań.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy nie jest przypadkiem tak, że tinder i inne gówna gromadzą tam właśnie kobiety i meżczyzn odklejonych od życia z kosmicznymi wymaganiami?

@Sztetke77: No tak jest. Tylko, że usunięcie apki nie sprawi, że na żywo poznamy lepszą partię. Z dużym prawdopodobieństwem jak ktoś jest wolny to ma tindera itp. Normalne osoby szybko dobierają się w czasie studiów i tworzą długie związki.
  • Odpowiedz
  • 0
@TheDarkSideOfTheMoon: Nawet jeżeli dana osoba poznana na żywo ma Tindera, to zupełnie zmienia to zasady gry. To poznajesz sie za żywo, liczy się mowa ciała, temperament, ton głosu, uśmiech. Wszystko to, co na komórce jest nienamacalne. I to jest ta przewaga obu stron.
  • Odpowiedz
@Sztetke77: mi się wydaje, że Ty albo trollujesz albo masz jakiś break down poznawczy

Jest naprawdę MNÓSTWO zwłaszcza młodych kolesi którzy są absolutnie wykluczeni z tak zwanego "rynku matrymonialnego" - nie tylko nie mają stałej partnerki, ale też nie mają przelotnych relacji. Dosłownie nigdy nie byli na randce, nie trzymali laski za rękę itd.

A nawet jak mieli ku temu okazje, to było to obarczone niemożebnym wysiłkiem, samorozwojem zawodowym czy lookmaksingiem
  • Odpowiedz