@HardWax: mieszkam w bloku, chwalę sobie. Mam więcej prywatności niż znajomi w bliźniakach czy szeregowcach. Wysoki blok, grube ściany, nic nie słychać z sąsiedztwa.
@mannoroth jaki masz wpływ kto Ci sie wprowadzi w ta sama klatke, blok? Wiadomo, dzwonić mozna, ale chodzi o fakt ze trzeba sie z tą patolą użerać, dzwonić, zeznawać. A pozniej taki patus sie uwezmie na Ciebie, policja nieefektywna i co zrobisz na własną rękę?
@HardWax: od 11 lat w bloku, nigdy bym nie wrócił na tę j----ą wieś gdzie wszędzie trzeba jeździć samochodem. Domek jednorodzinny w środku miasta, jakaś Saska Kępa, czemu nie, ale za 2-3 miliony to se na emeryturę przejdę
@Issac: mieszkałem w kilku blokach i takiej chryi nie miałem nigdy. Sąsiadów pijaków owszem, ale takiej bardachy nikt nie robił. A z tego co wiem to bagiety raczej szybko na takie akcje reagują.
to nie kwestia mieszkania w bloku tylko współdzielenia go z patologią. Na takie szmaty wzywa się bagiety i tyle.
@mannoroth: która przyjedzie za 3godziny. Na patologie najlepiej działa inna patologia więc walisz jej lepe w dziąsło, jak sobie polezy na podłodze i wstanie z obita mordą to się nauczy
@Issac: Dlatego uderzasz do Spółdzielni mieszkaniowej, piszesz pismo nawet przez chatgpt aby było dość formalne i oni się bujają, jak sytuacja się powtarza - piszesz ponownie i tak do skutku, oczywiście policje też dobrze wezwać chociaż lepiej poprosić o kontakt do dzielnicowego i z nim się kontaktować bezpośrednio niż dzwonić na 997. U nas w bloku co prawda 2 klatki dalej, sąsiedzi mieli takich patusów, studentów - 3 pisma, ze
@HardWax: Współczuję każdemu kto nie z własnej woli mieszka w bloku. Słychać każdego pierda, mijanie na klatce mord, których nie chcesz mijać plus uroki jak ten ze zdjęcia.
źródło: 1763214716_osnsqe_600
PobierzWysoki blok, grube ściany, nic nie słychać z sąsiedztwa.
Wiadomo, dzwonić mozna, ale chodzi o fakt ze trzeba sie z tą patolą użerać, dzwonić, zeznawać.
A pozniej taki patus sie uwezmie na Ciebie, policja nieefektywna i co zrobisz na własną rękę?
@mannoroth: która przyjedzie za 3godziny. Na patologie najlepiej działa inna patologia więc walisz jej lepe w dziąsło, jak sobie polezy na podłodze i wstanie z obita mordą to się nauczy
Komentarz usunięty przez moderatora
@MazurskiSmak: też odetchnęliśmy z sąsiadami z ulgą że juz nie musimy się z tobą użerać
@MazurskiSmak: Dokąd? do domu jednorodzinnego na wsi?
@mannoroth: Nom i dużo zrobią kobiecie XD. Ona potem dalej bedzie robic syf bez konsekwencji albo zacznie sie mscic