Wpis z mikrobloga

Był ktoś na "dom dobry"? Warto iść? Wczoraj czytałam, że główny bohater dostaje na codzień masę hejtu i jest wyzywany od przemocowców i pomyślałam, że musiał świetnie zagrać i że może warto iść zobaczyć.

#film #filmy #polskiefilmy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: główny aktor powiedział, że "to straszna rola, ale ktoś musiał zagrać tego gnoja". To, co robią ludzie w stosunku do pana Tomasza, świadczy tylko o ich poziomie intelektualnym.
Jeśli chodzi o Smarzowskiego, nie ma opcji, żeby zrobił słaby film.
  • Odpowiedz
główny aktor powiedział, że "to straszna rola, ale ktoś musiał zagrać tego gnoja". To, co robią ludzie w stosunku do pana Tomasza, świadczy tylko o ich poziomie intelektualnym.

@Basiura89: ludzie spinajcy aktora z rolą to chyba tylko cudem nie szczekają na przejeżdżające samochody i nie piją wody z klozetu
  • Odpowiedz
@Basiura89 to drugie Wesele to był kiepski film, Smarzowski nie mógł się zdecydować czy to ma być remake Wesela z 2004 czy może drugie Pokłosie, ale po Domu Dobrym uznaję to za wypadek przy pracy. Dla mnie wciąż jednak najlepszym filmem był jego kinowy debiut - Wesele, najbardziej polski film jaki stworzył.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: byłem w ten czwartek. Polecam. Natomiast jest serio brutalny (zresztą tak, jak większość filmów Smarzowskiego) i momentami moim zdaniem lekko przesadzony.
Jednak całokształt na plus
  • Odpowiedz
Przereklamowany. Hasła o hejcie na aktora, to tylko kampania reklamowa filmu, przez którą ty się nim zainteresowałeś i pytasz o to czy na niego iść.

P-----c w rodzinie to ważny temat, film warto obejrzeć, ale nie jest to jakieś wiekopomne dzieło
  • Odpowiedz