Wpis z mikrobloga

W codziennej ruskiej propagandzie Ukraina to skorumpowany, biedny, rozkradziony kraj gdzie cała ludność wyjechała. Są też pozostawieni sami sobie przez ANGLOSASÓW ()

Wszystko zmienia się gdy zapytasz czy Wenezuela sprawi USA takie problemy jak Ukraina Rosji.()

Wtedy czytasz, że to inna sytuacja, bo Ukraina to najlepsza armia europy, przygotowana i uzbrojona. Do tego w sumie ruscy to walczą z całym NATO.

BTW. Ciekawe czy USA też będą żebrać o sprzęt i ludzi po krajach trzeciego świata tak jak robi to rosja

Grzesiok - W codziennej ruskiej propagandzie Ukraina to skorumpowany, biedny, rozkrad...

źródło: xdd

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 18
@Balija: dałeś mi pomysł na mema ()

Bo w sumie jak to jest?

Rosja jest niby taka bogata i potężna
Ukraińcy są biedni - jeżdżą do najprostszych prac do Polski...
ale to ruscy żołnierze kradną kible, stare telewizory i prosty sprzęt AGD z ukraińskich domów ()
  • Odpowiedz
Ukraińcy są biedni - jeżdżą do najprostszych prac do Polski...

ale to ruscy żołnierze kradną kible, stare telewizory i prosty sprzęt AGD z ukraińskich domów ()

@Grzesiok: Ukraińcy są biedni, ale Ruscy nawet przy Ukraińcach są turbo biedni, poza mieszkańcami dwóch miast, na których opiera się propaganda ich 'cywilizacji'.
  • Odpowiedz
@Grzesiok: Nie broniąc Rosji, ale taka jest wojna. Mojego pradziadka Niemcy okradli z kamieni. Zwyczajnie leżały głazy na polu, część nawet obkute, bo miały stanowić ławę pod nowy dom.
Główne żarty o Rosjanach wywodzą się z tego, że kradną porcelanki, a mało który ma udzielne przyłącze wod-kan w mieszkaniu.
  • Odpowiedz
W codziennej ruskiej propagandzie Ukraina to skorumpowany, biedny, rozkradziony kraj gdzie cała ludność wyjechała.

@Grzesiok: Przecież wy codziennie śmiejecie się z Rosji, że nie potrafi pokonać NAJBIEDNIEJSZEGO państwa Europy. Mam z tego wysnuć wniosek, że to wasze wpisy są tą ruską propagandą?
  • Odpowiedz