Aktywne Wpisy

michalxd21 +94
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
elgebar +15
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

Zrób te kilka patriotycznych rzeczy (wersja sportowa):
Zbierz grupę ludzi, ok. 100 osób, i zorganizujcie jakąś dużą flagę, koniecznie z dużym napisem POLSKA WALCZY albo RUDA WRONA ORŁA NIE POKONA.
1. Weźcie tę flagę i ze dwa kartony rac na stadion.
2. Daj się złapać przed wejściem na stadion.
3. W 60 minucie rzuć racami które miałeś przemycone w prawicowym odbycie w piłkarzy swojej reprezentacji (którą kochacie, bo jesteście jedynymi prawdziwymi Polakami, a reszta na stadionie to lewaki bez zasad)
4. Narzekaj, że Tusk tłamsi wasz patriotyczny zryw.
Spokojnie Prezydent jest z wami i na pewno zrozumie, że jesteście jedyną grupą społeczną, która uratuje nasz kraj przed Niemcami albo Tuskiem. W sumie wróg tutaj jest najmniej istotny, bo zmieniany jest na bieżąco.
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #bekazlewactwa #sport #mecz #reprezentacja #polska #kibole #urojeniaprawakoidalne #neuropa
źródło: 69179b7a95e20_o_medium
Pobierzhttps://x.com/maniekLG/status/1989397068864246040
źródło: 642
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zrzut ekranu (447)
Pobierz