Wpis z mikrobloga

@ppooii: ja jakos nie moge sie przekonac a mam na Steamie ze wszystkimi DLC ( ʖ̯)

EDYTA: eee raz sie zyje, sprobujemy, moze teraz podejdzie i ukoncze ( ͡ ͜ʖ ͡)
YaGo_ - @ppooii: ja jakos nie moge sie przekonac a mam na Steamie ze wszystkimi DLC 乁...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
@YaGo_:
ja wlasnie musialem odpoczac, sama gra bardzo mi sie spodobala, widoczki piekne, postaci ciekawe, gdzie niegdzie idzie sie posmiac z histori. Tylko klasycznie przykatowalem w nia troche za duzo i doszlo do momentu, kiedy mialem taki przesyt, ze z dnia na dzien o niej zapomnialem na kilka tygodni
  • Odpowiedz
  • 0
EDYTA: eee raz sie zyje, sprobujemy, moze teraz podejdzie i ukoncze ( ͡ ͜ʖ ͡)

@YaGo_:

byl moment na poczatku gdzie bylo wszystkiego "za duzo" 48 aktywnych questow, cholera wie gdzie isc/plynac/jechac, ale jak spialem dupe, ktoregos razu i wyczyscilem prawie wszystko, zostawiając tylko odyseje to zaczęło mi się grać naprawdę dobrze. U mnie juz fabula cala pyknieta, zrobilem polowe zakonu ostrzy czy jak sie
  • Odpowiedz
@ppooii: to samo mialem z Valhalla. Kupilem w dniu premiery z miesiac pogralem ale takie to wielkie, praktycznie ciagle to samo sie robi, ze od tamtej pory usunalem i jak bede zaczynal to bede musial od nowa bo juz nie pamietam co i jak. Watpie, ze zrobie 100% w jednej i drugiej ale sprobuje ugrac jak najwiecej % i ukonczyc. Moze tym razem sie uda
  • Odpowiedz
Miła gra dopóki nie w------o freeza na cutscence uniemożliwiającego przejście gdziekolwiek dalej. Chętnie bym wrócił ale jakoś mnie to odstrasza.
  • Odpowiedz