Wpis z mikrobloga

Kiedyś przeczytałem teorie spiskową na temat tego, że bogaci ludzie potajemnie w jakiś prywatnych lasach mieliby sobie urządzać polowania na ludzi. Wtedy wydawało mi się to absurdalne, ale obecnie jednak zaczynam myśleć, że jest to możliwe.

Rich ‘sniper tourists’ allegedly paid $90K to shoot civilians — including kids — during ‘human safari’ trips to Sarajevo, wild claims allege

The investigation was sparked after an Italian writer alleged he had uncovered evidence that wealthy gun enthusiasts — dubbed “sniper tourists” — would pay Bosnian Serb forces for the chance to gun down residents at random during the four-year siege of the city, the Guardian reported.

#pizzagate #teoriespiskowe #historia #serbia
Al-3_x - Kiedyś przeczytałem teorie spiskową na temat tego, że bogaci ludzie potajemn...

źródło: 5355bb8e1bbf25ef75b11658015be1b5

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Al-3_x: Z Serbii pochodzi Biljana Djurdjevic i Marina Abramovic, ciekawe. Swoja droga Djurdjevic malowala obrazy z dobermanami, w podobnych miejscach jak te z dziecmi.

Te historie to nie tyle, co teorie spiskowe a zeznania bardzo wiarygodnych ofiar jak Regina Louf. W Belgii pare osob, w tym jedna pracujaca dla policji, zeznawalo, ze elity belgijskie urzadzily sobie takie polowania na swoich duzych posiadlosciach.

The other X-witnesses, one of whom worked for the
  • Odpowiedz
w jakiś prywatnych lasach

@Al-3_x, jakichś:

To jest jakiś samochód. — liczba pojedyncza
Nie widział jakichś znaków. — liczba mnoga.
  • Odpowiedz