Aktywne Wpisy

okoboji +207
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
krystian-stepaniak +149
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Witam Mirki,
jaką lodówkę polecacie do 190 cm wysokości? Chodzi o lodówkę wolnostojącą. Interesuje mnie przede wszystkim trwałość i bezawaryjność urządzenia. Do tego żeby miała przyzwoite zużycie energii. Trzy lata temu kupiłem Haiera i nigdy więcej. W ostatnie wakacje lodówka zaczęła nagle piszczeć oraz w części przeznaczonej na produkty spożywcze zaczęła mrozić jak w zamrażarce. Wzywaliśmy fachowców wymienili termostat i dumper i dalej nic. 400 pln poszło. Możliwe, że to komputer sterujący, ale lodówka dała nam już wystarczająco po kieszeni. Dlatego postanowiliśmy sobie dać spokój i kupić nową, najlepiej z poszerzoną gwarancją. Myślimy głównie nad Samsungiem, ewentualnie Bosch lub LG. Zależy nam żeby nie była z Chin, bo mamy dosyć złe doświadczenia. Co polecacie?
#agd #pytanie #lodowka #elektronika #samsung #lg #bosch #pytanie #pytaniedoeksperta #mediaexpert #mediamarkt #dom
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: it is over for lodówka < 190 cm