Aktywne Wpisy

sikpi +65
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
bArrek +37
Karambol na s19 w którym brało udział 18 samochodów spowodowany był przez baranów wyznających zasadę "wolno=bezpiecznie" i jadących 40kmh lewym pasem bo przecież prawy pas ich parzy a więcej niż 40kmh jechać to kto widział. Miernoty drogowe poraz kolejny stwarzają gigantyczne zagrożenie na drodze a w mediach jakoś o tym cisza

Witam Mirki,
jaką lodówkę polecacie do 190 cm wysokości? Chodzi o lodówkę wolnostojącą. Interesuje mnie przede wszystkim trwałość i bezawaryjność urządzenia. Do tego żeby miała przyzwoite zużycie energii. Trzy lata temu kupiłem Haiera i nigdy więcej. W ostatnie wakacje lodówka zaczęła nagle piszczeć oraz w części przeznaczonej na produkty spożywcze zaczęła mrozić jak w zamrażarce. Wzywaliśmy fachowców wymienili termostat i dumper i dalej nic. 400 pln poszło. Możliwe, że to komputer sterujący, ale lodówka dała nam już wystarczająco po kieszeni. Dlatego postanowiliśmy sobie dać spokój i kupić nową, najlepiej z poszerzoną gwarancją. Myślimy głównie nad Samsungiem, ewentualnie Bosch lub LG. Zależy nam żeby nie była z Chin, bo mamy dosyć złe doświadczenia. Co polecacie?
#agd #pytanie #lodowka #elektronika #samsung #lg #bosch #pytanie #pytaniedoeksperta #mediaexpert #mediamarkt #dom
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: it is over for lodówka < 190 cm