Aktywne Wpisy

yahoomlody +110
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +206
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Slavicpunk
#google #litwa #googlemaps #heheszki
źródło: temp_file4632830495606992287
Pobierzźródło: temp_file1029026057033909529
Pobierzźródło: temp_file819594809204943569
PobierzTurystycznie to najlepiej zaparkować przy hali targowej, blisko do Ostrej Bramy i dalej idziesz zwiedzać ulice starego Wilna, a po panoramę miasta najlepiej udać się na kopiec Giedymina. Spokojnie da radę w weekend zwiedzić najważniejsze atrakcje Wilna. Pamiętajcie o picu kwasu i jedzeniu cepelinów
To miejsce z fotek mocno się zmieniło w ciągu ostatnich kilku lat. Sporo nowych bloków pobudowali, porobili nowe ulice. Co prawda nikt nie zamierza wypędzać mieszkańców z
Ludzie wolą kupić a-----l czy kolejne auto, niż poprawić warunki bytu, podobnie pewnie jest z "szangchajem" - większość mieszkańców żyje tam całe życie i nie widzą im się zmiany, bo